Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Когато видя мутрата Cачева да говори, у мен се надига една вътрешна агресия: Татяна Кристи

Tatiana Christy

Когато видя мутрата сачева да говори, у мен се надига една вътрешна агресия, която потискам само с приятната мисъл от надеждата, че когато тази безсрамна власт падне, а те ще падне, това същество никога няма да не се доближи до обществен пост. Наглостта на това създание е умопомрачителна. Просто уникална е тази кокошка, която никога не сме видели да се усмихва и която се дзвери на гражданите и медиите като надзирателка в затвор. Ето някои от глупостите, които ръси с назидателен тон:

“Управляваме кризата – няма хаос. Налагаме такива мерки от каквито има нужда.“

В превод това означава, че управлението им на кризата прави всичко възможно да сме на първо място по смъртност от Ковид в Европа! Управлението им на кризата означава, хора да не бъдат приети в болница, когато имат нужда, управлението на кризата, означава хора да умират на стълбите на болници в студа….

Да продължим с тъпизмите й:

“Част от опозиционното говорене е свързано с това, че много хора проявяват манията си за величие повече, отколкото потребността си да направят нещо добро".

OOOOO! Биха направили нещо добро, ако се разкарате от властта, госпожа бидон! Но вие не се разкарвате, защото сте мутри – как точно да направят нещо добро като вие пречите? М?

Следващият тъпизъм:

„Вече пет месеца има стабилен спад на безработицата.“

Верно ли, бе?! Бравос! Плачем и вярваме! А в доходите стабилно ли е или и те вървят само надолу?

Както и да е. Мутри вън, а специално тази конкретна мутра, ще я държа на мушка до края на безславната й кариера и ще направя всичко по силите си да осветлявам нейната противност и лъжи.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!