Покана за разплата към Джамбазки: Ангеле, не подскачай като пинчер, застани срещу мен!

.
Владимир Симеонов

Ангеле, кажи си! Отдавна подскачаш, като пинчер по площадите и лаеш във фалцет, ама една кауза докарал ли си до края? До успешен финал?

Така, че да застанеш пред този наш беден, съсипан, омерзен, изнурен народ и да кажеш:“ЕТо, аз пАтриотът , Ангел Джамбазки направих ето това:

1. Защо всички вехти, македонски родове не искат да чуят нищо да теб, за псевдопатриотичните ви напъни, твоите и на пълничкото момче, рекламен агент на една верига магазини за България

2. Защо ползвате Македония и Западните покрайнини само като база за активни мероприятия в стилистиката на ДС – от чието котило сте всъщност, защото знаем как беше „рефрешната“ ВМРО в началото на 90 те.

3. Къде беше ВМРО в защита на своите християнски братя, прогонени от Косово, от Армения, Босна…

4. Как защити ВМРО горящите манастири в Косовската Света гора, унищожени от шиптърската паплач- нали сте християни? Нали от вас по- големи радетели за християнските ценности няма?

5. Как защитихте и спомогнахте за решаване проблема с демографията – като раздадохте български паспорти, естествено срещу финикийски знаци на всички африкански и шиптарски племена и дори племеника на шефа на Ал Кайда се оказа с български паспорт?

6. Как решихте „циганският проблем“? Като го „активирате“ по ченгиджийски, когато ви заври под петите? А всъщност отивате и набирате вота именно от гетата?

7. Казармата? Това беше върха в твоето „компетно говорене“! Ти, който знаеш ли от коя страна се държи карабина…Смешник си, Ангеле! Пинчер и смешник! Лаеш фалцетно и смешно!

8. Та да продължим…До къде докарахте борбата с Монополите! Със Софийска вода, с Топлофикация, с тоците….Какво се случи с тях?

9. Да продължим с пенсиите…Тези на родителите ни. Тези, които са създали тази държава, от която още "усвоявате", като термити…

Да продължавам ли, Ангеле?! След тази кратка ретросппекция мога да кажа едно: Вие, не по –малко, дори повече от ГЕРБ ще отговаряте пред историята за съсипията на България. ГЕРБ са откровено ООД за ограбване, но вие сте по – престъпни и от тях, защото ограбихте взията за патриотизъм. Излъгахте хората на които наистина им пука.
Затова: Като се правиш на мъж и искаш да с играеш с мъжки инструменти и чувстваш липсата на военното си обучение – излез на терен, на улицата, като мъж.

Съмнявам се, че ти това не го знаеш какво е. Да си мъж. Да застанеш на чертата. Ти си вече брънка в ПР – а. Аз съм бил на война за кауза и ще ти покажа как се прави. Пък може да ти хареса и да тръгнеш да се поправяш, а не да мяташ бомбички по жени и деца посред зима и да ги заливаш с вода. Може би истинската мъжественост ще те провокира към промяна. Може би все още има шанс за теб – да станеш мъж.
Защото Ангеле, само след няколко месеца ще си на улицата. И ще си гол! Без ПР-и.
Казвам се Владимир Симеонов и моята кауза наистина е България.

Излез срещу мен!

(Ти избери формата, а ако си пийнал, таксито е от мен, за да не пострадат невинни  )

Владимир Симеонов, ПП Свобода

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://frognews.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...