Скандално! Зам.-шеф на ВМА слага диагноза COVID срещу 60 лв. без тест: Narod.bg

60 лв. за преглед, който никога не се е състоял и положителен резултат за COVID-19 от тест, който никога не ви е правен!  Това е равносметката за десетки пациенти, консултирани онлайн не от кого да е, а от един от сочените за водещи инфекционисти в България – доц. Георги Попов, научи Narod.bg от потърпевши пациенти.

Прегледите доцентът, който е шеф на инфекциозното отделение на ВМА, извършвал през няколко от нашумелите по време на пандемията сайтове за онлайн консултации. Лошо няма, и без това една голяма част от пациентите не могат да стигнат до болница, защото там места няма, личните им лекари не си вдигат телефона, а линейките не могат да насмогнат.

Как обаче вземаш пари от хора в нужда, без дори да си ги виждал? Как така поставяш диагноза „на сляпо и без тест”?

Е, парите не отиват съвсем на вятъра – пациентите все пак получават „рецепта” и лечение за недоказаното си заболяване – Ксимебак, Авелокс, Ентан, Корвирал, Дексаметазон. По какъв метод ги диагностицира видният инфекционист и на какви достоверни данни обосновава това лечение остава загадка.

Морално ли е когато обществото търси авторитети, на които да се опре, да хвърляш петно върху днешните герои, както ние медиите всекидневно определяме лекарите, черпейки лични парични облаги от безпомощни хора?  Морално ли е колегите ти в отделението да изнемогват месеци наред, рискувайки всекидневно здравето и живота си, да се молиш на доброволци да помагат, а ти да стоиш пред компютъра и да лекуваш на принципа „звездите ми го говорят”. Че и пари да изкарваш на гърба на болни хора? И закапак – да прибираш и прословутите 1000 лева за първа линия. Не само, че не е морално, но е и скандално!

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...