Психиатър побесня: Режимът на ГРОБ е като Третия райх – животът ни не струва пукната пара

Психиатърът Ива Славкова буквално побесня заради некадърниците във властта, които бутат България към бездната, разкри Narod.bg. Лекарят е извън кожата си от абсурдните мерки срещу коронавируса – за политиците има лекари и скъпи лекарства, а обикновените хора умират на стълбите в болницата, оставени на съдбата си.

Вижте какво точно написа Ива Славкова на стената си във фейсбук:

Дехуманизацията на починалите от Ковид е пореден свръхциничен акт на злокачествен режим, който може да се сравнява по бруталност с Третия райх.

Тези, които не успяха да се преборят със собствени сили и бяха оставени да умрат на стълбите и в линейките, са част от една група, която тепърва ще бъде остракирана заради слабостта си на фона на оздравелия вожд-слънце и всички негови преболедували сановници.

Директно ни се натрапва аналогията с убийството на животните, защото са заразни. Само дето противопоставянето на болни срещу незаразени, превръщащо се в суха статистика, всъщност е на цената на човешки животи.

А животът в управляваната от ГРОБ благоденстваща България, знаем, не струва пукната пара. Затова се моля, както се казва в онази сентенция, мъртвите да отворят очите на живите.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...