Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Вече цял месец министърът на здравеопазването лъже като каруцар за складови наличности от медикаменти

Вече цял месец министърът на здравеопазването лъже като каруцар за складови наличности от медикаменти. Стигна до това, да ни убеждава, че имало проблем само в логистиката при факта, че дори в ключови болнични отделения липсват кръвоспиращи препарати. Вече в цели болници и лекари липсват, следствие на дългогодишно престъпно държавно управление! Липсва всичко, освен голословните менторски заблуди на министъра, заради които хиляди наши бащи, майки и деца губят всеки ден животите си. За мен това са престъпления по служба и престъпна безотговорност!
––––––––––––––––––––––––––––––
Престъпление от страна на ББ е и цялата организация на кризата с Ковид 19, продължаваща яростно с масова смъртност, следствие само на престъпна безотговорност. Крайно време е да се каже на глас, че освен видимото девиантно поведение, това лице е и обществено опасно и съответно да понесе своята наказателна отговорност.

Не може заради един престъпно овластен и психично болен човек, да измре цялата държава и да няма институция, която да спре този геноцид срещу цял един народ.
––––––––––––––––––––––––––––––
Извършените престъпления около развитието на кризата с Ковид 19 имат критична стойност и са сериозна предпоставка за пряка заплаха за националната сигурност – търпението на всички граждани е изчерпано, а логичните последствията ще бъдат неконтролируеми. Няма как ние да погребем всичките си близки, заради една престъпна и разюздена политическа мафия, а лицата свързани с нея да останат недокоснати. Няма как да стане, господа другари – в огънят на кризата ще горим заедно.

От затвор се излиза сравнително бързо, от гроб – никога.

Николай Марков

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!