ГЕРБкп готвят комунистически закон, с който могат да затварят хората по домовете с едно обаждане по телефона

Николай Марков: Истинската ЧЕРВЕНА партия в България не е БСП, а ГЕРБ

Комунистите в ГЕРБ са повече от БСП!

Мирише на Комунизъм, прилича на Комунизъм, звучи като Комунизъм... ами хора, ние си живеем в Комунизъм, бе!

Искате бъдеще?Осъдете комунизма

Нов комунистически законопроект за изменение и допълнение на Закона за здравето е внесла шефката на ПГ на ГЕРБкп Даниела Дариткова.

С предлаганите промени се предвижда хората да бъдат затваряни по домовете си чрез едно телефонно обаждане, без значение къде се намират в дадения момент, пише Еврокоп.

Линк в оригинал на сайта на парламента виж тук https://www.parliament.bg/bills/44/054-01-105.pdf

„Интересна би била хипотезата ако се намирате в САЩ или ЮАР как точно ще бъде приложен закона? Интересна е и постановката, която ни забранява да отказваме изследване, въпреки, че не е посочено кой точно ще го извършва това изследване и в какви условия и дали въпросното изследване няма да ни коства живота.

В случай, че откажем изследване то ще бъде извършвано принудително чрез органите на МВР! Интересно е, че Дариткова не е предвидила никакви текстове, с които да бъдат защитавани гражданите и каква отговорност се носи за пациенти оставени да умрат на улицата от болници?

Не се коментира и кой ще поеме разходите за исканите задължителни изследвания, което е проблем и днес?“, пише Еврокоп.

„Искам Дариткова да дойде вкъщи и да изследва детето ми насила, пък да видим какво ще се случи? Вместо да мисли как да лекуват адекватно хората, тя се замислила как да ги затваря по домовете им? Но за Дариткова явно действа правилото-

„Има човек, има проблем! Няма човек, няма проблем!“. Замислете се само как правилно ще действат тези текстове по време на избори! Да не се окаже, че избирателите на БСП са поставени под карантина чрез телефонно обаждане!“, коментира Димитър Байрактаров във Фейсбук.

 

Източник: onovini

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!