Този премиер е СРАМ за България! Два свята, единият е излишен (ВИДЕО)

Снимка: Debati.bg

Бойко Борисов живее в паралелен свят, който няма нищо общо с живота на българите. Вижда успехи и просперитет, които не съществуват.

Добил мачовски кураж, след като преболедува, премиерът пак яхна джипката и тръгна на турне по заводи и магистрали. Този път здравният министър и директорът на „Пирогов“ са част от антуража му. Сащисаните доктори се чудеха как да реагират на неадекватните хвалби на шефа си и конфузно му пригласяха.

А в разгара на пандемията лекари и пациенти се спасяват поединично, въпреки държавата. И умират заради престъпно нехайство.

Управляващите не пазят и не спасяват хората. Примерите за това са всекидневни, независимо от лъжите на Борисов и министрите му, че всичко е наред.

Борисов доби самочуствие да дава съвети на болните, но забравя, че обикновените хора не ги обгрижва свита с лекари и животът им е поставен на руска рулетка. Властта най-нагло вменява вина на хората, изпаднали в паника, и на медиците, поставени в безизходица.

И докато всички се давим, Борисов ни дава съвет като на вратата на хитлеристки концлагер.

Източинк: „СЕГА“

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/2

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...