Грандиозна схема за кражби! Как Каракачанов дава 1 милиард лева на Домусчиев

Красимир Каракачанов на подписването на договора.

Поредна грандиозна схема за кражби! Военният министър Красимир Каракачанов (по нареждане на Бойко Борисов) дава 1 млрд. лв. на Кирил Домусчиев, да строи военни кораби, съобщава vestnikutro.com.

На 12 ноември от 10.00 ч. в Министерството на отбраната бе подписан договор за „Придобиване на многофункционален модулен патрулен кораб“.

Според одобрения от Министерския съвет договор компанията “Fr. Lürssen Werft“ GmbH&Co. KG“ ще построи и достави два многофункционални модулни кораба, като финансовата рамка на проекта е на стойност 984 000 000 лв. с ДДС.

Корабите притежават способности да участват в широк спектър от морски операции на НАТО и ЕС. С реализацията на проекта ВМС ще придобият модерни способности за противодействие на надводен, подводен и въздушен противник.

Строежът ще бъде извършен на територията на Република България в корабостроителен завод МТГ „ДЕЛФИН“ (фирма, източвана от Кирил Домусчиев, спонсор на “Лудогорец”, ковчежника на Бато).

Корабите се очаква да бъдат доставени някъде в необозримото бъдеще, посочват от сайта vestnikutro.com.

Договорът предвижда обучение както на екипажите, така и на инженерния състав (от хора, които нямат хабер от понятие от това, ама нейсе).

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...