Диана Найденова: На прага сме на втора изолация (НАРОДЪТ ПОЛУДЯВА)

https://www.facebook.com/

Журналистът Диана Найденова алармира с пост във фейсбук, че властта се стяга да ни затвори за втори път под домашен арест с аргумента, че иска да ни запази от коронавируса, видя репортер на Narod.bg.

През призмата на шегата топ водещата обаче осветли и факта, че народът е на прага на полудяването от безпринципните и хаотични здравни мерки на престъпниците във властта.

Ето целият коментар без никаква редакторска намеса:

На прага сме на втора изолация, трябва спокойно да се подготвим за затварянето. Има хора, които наистина полудяват, когато са под карантина. Точно за това си говорихме преди малко с микровълновата и тостера, докато пиехме кафе – и тримата сме на това мнение, както и кафемашината, тя ми е най-добрата приятелка.

Вече не споделям нищо с пералнята, защото всичко го върти и превърта по няколко пъти. И на хладилника вече нищо не му казвам, чувствам го някак си много студен и умислен. Съдомиялната и тя е е една – на всяка манджа да е мерудия.

Малко се отдръпнах и от сушилнята и абсорбатора всичко раздухват.

Ааа, забравих да кажа, че спрях да се опитвам да си поговоря с ютията, защото тя се разгорещява от няма нищо. А кантара го сложих с лице към стената. Ще стои така, докато не ми се извини.“

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...