Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Диана Найденова: На прага сме на втора изолация (НАРОДЪТ ПОЛУДЯВА)

https://www.facebook.com/

Журналистът Диана Найденова алармира с пост във фейсбук, че властта се стяга да ни затвори за втори път под домашен арест с аргумента, че иска да ни запази от коронавируса, видя репортер на Narod.bg.

През призмата на шегата топ водещата обаче осветли и факта, че народът е на прага на полудяването от безпринципните и хаотични здравни мерки на престъпниците във властта.

Ето целият коментар без никаква редакторска намеса:

На прага сме на втора изолация, трябва спокойно да се подготвим за затварянето. Има хора, които наистина полудяват, когато са под карантина. Точно за това си говорихме преди малко с микровълновата и тостера, докато пиехме кафе – и тримата сме на това мнение, както и кафемашината, тя ми е най-добрата приятелка.

Вече не споделям нищо с пералнята, защото всичко го върти и превърта по няколко пъти. И на хладилника вече нищо не му казвам, чувствам го някак си много студен и умислен. Съдомиялната и тя е е една – на всяка манджа да е мерудия.

Малко се отдръпнах и от сушилнята и абсорбатора всичко раздухват.

Ааа, забравих да кажа, че спрях да се опитвам да си поговоря с ютията, защото тя се разгорещява от няма нищо. А кантара го сложих с лице към стената. Ще стои така, докато не ми се извини.“

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!