Петър Бояджиев: Германия създаде и подкрепя Борисов и с бясна скорост настъпва катастрофална криза

Image may contain: 1 person, eyeglasses, beard and closeup

Всеки ден един маниак, докопал се до власта и жалките пажове без грам достойнство около него задълбочават кризата в България. Уважавам тези хора които не спряха протестите и бият алармата.

Чуйте го какво изрече вчера по време на малоумната си разходка с пажовете си доктори. Ами това е пишело на всеки вход на лагерите на смъртта. Работата прави свободата. И гордо нарежда - болните оздравеят ли веднага на работа.

Абе кой си ти бе да определяш, кой кога ще оздравее и кой кога ще отиде на работа. И онези плюнки на задната седалка мълчат като риби. Май си отварят устата само като им хвърли парче зоб. 

Пак повтарям моите най-искрени уважения към тези които не казха като Минеков, че бил уморен и било по добре нищо да не се прави, а към тези които продължават да се борят и да участвуват в една борба, която вече десетилетия трае, за една България, нормална и европейска. Ами бай Илия не се ли уморяваше 33 години в комунистическите зандани.

И тук ще добавя отговорноста на Германия и лично на канцлера Меркел, която помагна за трети път България да се озове в национална катастрофа. Да, защото не Западът създаде и подкрепя Борисов а само Германия. Първата световна война с Германия, резултат национална катастрофа. Втората световна война пак с тях и пак национална катастофа. Сега Германия създаде и подкрепя Борисов и пак с бясна скорост настъпва катастрофална криза. 

Петър Бояджиев

>

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...