Адв. Емил Василев: Помощ, ограбват ни!

Помощ, ограбват ни! Ето схемата, по която държавата източва гражданите си /най-бедните в ЕС/:

1.Стъпка № 1 - подлудяваш гражданите чрез медиите и ги докарваш до страхова психоза.

2.Стъпка № 2 - напълно превъртелите граждани хукват да си правят за тяхна сметка платен ПСР тест след първото случайно кихане и почва яко купуване на антибиотици. 

Стъпка № 3 - Здравният министър почва да лъже хората, че скоро личните лекари щели да дават направления за безплатни ПСР тестове, само дето не уточнява след колко месеца скоро... 

Стъпка № 4 - Кретенът, който ни е премиер, разпорежда на "Информационно обслужване" да се провали с изготвянето на софтуера, който ще служи за издаването на безплатни ПСР тестове от личните лекари. Така времето си минава, а по официални данни, разгласени вчера в парламента, горките българи плащат ВСЕКИ ДЕН по един милион лева на медицинската мафия за платени ПСР тестове. 

От началото на пандемията около 200 000 000 /двеста милиона лева/ са потънали в джобовете на собствениците на лаборатории, но не за сметка на Здравната каса, а за сметка на най-бедните граждани на ЕС. Можем само да гадаем каква сума е потрошена от наплашените и превъртели българи за ненужно пиене на антибиотици. Във всеки случай говорим за стотици милиони левове за самолечение или след консултация по телефона с личен лекар. Похарчени за тоя що клати гората. Като сборуваме тези суми, ще се окаже, че към датата на навършване на една година от началото на масовата психоза, наречена Ковид 19, българските граждани ще са ограбени от медицинската мафия, наречена Здравна каса, с поне ЕДИН МИЛИАРД ЛЕВА. 

В нормалните държави всичко това се поема от здравните им системи, а у нас се ограбват и последните стотинки на сиромасите. В ход е добре организирано масово ограбване на българите и е крайно време, колкото и да сме безмозъчни оФце, най-после да го разберем. 

Адв. Емил Василев

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...