Отделение на ужасите: В какви условия лекуват болни от COVID-19 във Враца?

.

Условията в COVID отделението в болницата във Враца не отговарят на нормалните за лечение. Това разказаха от персонала на лечебното заведение пред местната телевизия. От там изпратиха и снимки, на които се вижда потресаващата материална база в здравното заведение.
В отделението се редуват два екипа - сменят се през седмица. Към днешна дата има един лекар и две сестри. През последните дни санитар няма. 

“Има хора, които работят с един защитен костюм 5 дни. След това си го перат и дезинфекцират вкъщи”, разказват още пред “ТВ Враца”. 

Част от персонала е готов да напусне. В отделението има счупени легла.

Личните вещи на болните в интензивния сектор стоят на земята, защото върху шкафчетата стои апаратура, а ЕКГ апаратите се слагат на табуретка. 

Директорът на здравното заведение Петър Керемедчиев отрече информацията и посочи, че условията не са “като в хотел”, но всичко необходимо за пациентите и персонала е осигурено.

 

>

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://frognews.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...