Бойко убеден, че пипнал Covid-19 от банкноти, заповядал всички министри да ползват само карти: Информатор на Narod.bg от МС

Бойко Борисов издаде заповед на министрите в ежедневието си да ползват само банкови карти за разплащане и да забравят са пачките с банкноти.

Новината сподели ексклузивно пред Narod.bg източник от Министерския съвет. „Бойко е убеден, че се заразил с коронавирус от парите, които всекидневно му се налага да пипа. Затова разви панически страх от хартиените пари, който сега опитва да потуши с устната си заповед до министрите”, обясни читателят на Narod.bg.

„Проблемът е в първите седем години. Бойко, като виден субект от с. Банкя, където по собствените му думи пораснал с филия мас, обича като брои пачките, да плюнчи пръста. Този изключително нездравословен навик може наистина да е начинът, по който коронавирусът го е докопал”, предположи близкият до премиера източник на Narod.bg.

Новината около Баце, освен всичко друго, поражда и щекотливи въпроси като например колко ли пачки му се налага да брои Бойко?

Защото ако обемът банкноти е като прословутото вече чекмедже, натъпкано с евро по 500, министър-председателят от СИК може да пипне цял букет от болести, къде-къде по-опасни от коронавируса.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...