Локдаун сега, значи още 2 до лятото, над 50% от хоспитализираните могат да се лекуват вкъщи: Проф.д-р М.Р. Джизмондо

Проф. Мария Рита Джизмондо, която първа разгада генома на коронавируса в Европа и въведе правилното изговаряне починали С, а не ОТ К19, за което е надлежно цитирана от 19 минути, е категорична: „Който затвори държавата си сега, ще трябва да направи още два локдауна ”. В интервю за най-авторитетното предаване на италианската държавна телевизия РАИ 1 Порта-а-порта тя добави, че общата карантина, която правителството на Италия наложи, ще свърши предпразнично, но Коледа ще стане като „малко лято”, своеобразна ваканция за хората. Сега изолират: "това ще доведе до нов ръст и така ще трябва отново да затваряме през януари или февруари. Ще отворим за Великден, ще превърнем и него в „малко лято”, после пак ще затворим през май.  

„Със затваряне само ще ограничим, но няма да решим проблема”, смята директорката на лабораторията по вирусология и микробиология на престижната миланска болница Сакко.

Тя сподели наблюденията си, че над 50 процента, а вероятно и 70% от хоспитализираните в Италия в момента, биха могли да се лекуват вкъщи.

„С колко жертви ще платим това, че оставяме все по-малко място в болниците например за онкоболните”, възкликна тя. Бг властите също трябва да се замислят по темата.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://19min.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...