Румънците трябва да си вземат вече телескоп, за да видят къде е България, защото така ги задминахме със стабилната си икономика

Румънците трябва да си вземат вече телескоп, за да видят къде е България, защото така ги задминахме със стабилната си икономика, че по стандарт и качество на живота се изравнихме с братска нам Монголия! Напълно очаквано от мен.

Милиардите за образование не стигнаха до учителите и учениците, милиардите за здравеопазване не стигнаха до лекарите и пациентите, милиардите за пътищата не стигнаха до магистралите, милиардите за социални дейности не стигнаха до нуждаещите се, милиардите за национална сигурност не се докоснаха сигурността, милиардите за високи технологии стигнаха до офшорки, парите за заплати на свещениците стигнаха само до владиците и прочее. До задлъжнелите от натрупани държавни дългове граждани достигат само трохите, които падат от масата на гнусните политически тулупи.
–––––––––––––––––––––
Сега имаме само тежък хомот от дългове за сто години напред, никаква перспектива за вдигане качеството на живота, дълбока социална безизходица, мизерия и нищета. Това остава след дългогодишно мафиотска управление, подкрепяно от бюрокрацията и лидерите на Европейския съюз. Тъжна истина.

––––––––––––––––––––-

Следва мотивационен процес на съзнателно или не политическо напомпване на революционни ситуации, регионални и местни конфликти, както и трайно създаване на предпоставки за пореден световен конфликт. Неизбежен, според мен!

До това води алчността човешка всеки път.

Николай Марков

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...