БАН, последния бастион на комунизма

ШПИОНСКАТА БАН Е БЕЗПОЛЕЗНА И ВРЕДНА! КЪДЕ СИ, ДЯНКОВ?

Комисията по досиетата установи и публикува факта, че много голяма част (50 души) от ръководителите на БАН са агенти-доносници и шпиони на ДС. Голям процент и от редовите учени също са агенти и шпиони.

В приложение към моята книга "БАН - последният бастион на комунизма" предлагам на читателите списъка на агентите в ръководството на БАН с техните агентурни псевдоними.

Странни са фиксациите на БАН в последно време към туркофилията, марксизма, исляма и сега и към шпионажа и ДС. Тези области определено не са академични и не би трябвало да са приоритет на БАН, каквито в момента са.

БАН изследва океаните, космоса, човека, знанието, Антарктида, Атлантида, извънземните, изследва населението, обществото, вампирите, таласъмите, търси мощи на светци в селото на агент Тервел, търси и Космическия Разум в Дупката до с. Царичина. А сега се възторгва от откритието на нова "изследователска територия" - ДС шпионажа.

Според мен би трябвало интересите на една държавна институция с 10 000 души персонал на заплата от бюджета да се занимава с по-полезни за измъченото ни общество неща, а не само с глупостите от времето на комунизма.

БАН Е БЕЗПОЛЕЗНА И ВРЕДНА!

И ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ЗАКРИЕ!

БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ НУЖДАЕ ОТ ШПИОНИ!

КЪДЕ СИ, ДЯНКОВ?

Търсете и четете моята книга за БАН, поледния бастион на комунизма.

Четете моите текстове!

Купувайте и четете моите книги!

Търсете ги в сайта: www.tornadobg.com

акад. Петър Иванов

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...