Следвайте "Буднаера" в Телеграм

БАН, последния бастион на комунизма

ШПИОНСКАТА БАН Е БЕЗПОЛЕЗНА И ВРЕДНА! КЪДЕ СИ, ДЯНКОВ?

Комисията по досиетата установи и публикува факта, че много голяма част (50 души) от ръководителите на БАН са агенти-доносници и шпиони на ДС. Голям процент и от редовите учени също са агенти и шпиони.

В приложение към моята книга "БАН - последният бастион на комунизма" предлагам на читателите списъка на агентите в ръководството на БАН с техните агентурни псевдоними.

Странни са фиксациите на БАН в последно време към туркофилията, марксизма, исляма и сега и към шпионажа и ДС. Тези области определено не са академични и не би трябвало да са приоритет на БАН, каквито в момента са.

БАН изследва океаните, космоса, човека, знанието, Антарктида, Атлантида, извънземните, изследва населението, обществото, вампирите, таласъмите, търси мощи на светци в селото на агент Тервел, търси и Космическия Разум в Дупката до с. Царичина. А сега се възторгва от откритието на нова "изследователска територия" - ДС шпионажа.

Според мен би трябвало интересите на една държавна институция с 10 000 души персонал на заплата от бюджета да се занимава с по-полезни за измъченото ни общество неща, а не само с глупостите от времето на комунизма.

БАН Е БЕЗПОЛЕЗНА И ВРЕДНА!

И ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ЗАКРИЕ!

БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ НУЖДАЕ ОТ ШПИОНИ!

КЪДЕ СИ, ДЯНКОВ?

Търсете и четете моята книга за БАН, поледния бастион на комунизма.

Четете моите текстове!

Купувайте и четете моите книги!

Търсете ги в сайта: www.tornadobg.com

акад. Петър Иванов

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!