Либерал до крадеца и крадец до либерала - мила моя майнольо! Завършени отрепки

Младият и красив либерал Коцето Кръстев - Кредисимото никак не ме изненада, защото познавам стотици подобни екземпляри, в главите на които има само манджа с грозде. Нищо друго. Стойката на човек и неговото съдържание са две различни неща, но аз лично не упреквам тези нови гладници на нашето време, а държавата, която произвежда само и единствено престъпност. Тотална.
-----------------------------------------------------------------------------------
Такива като Коцето има хиляди пладнешки хайдути в България - като започнете от юпитата на царя и стигнете до всяка отрепка яхнала луксозен автомобил, която е неделима част от престъпната ни клоака. Либерал до крадеца и крадец до либерала - мила моя майнольо! Завършени отрепки.

Земята по която тъпчем е наша, благодарение на морални хора, наши бащи и деди. Те бяха унижавани, прогонвани и убивани, за да бъде заличен спомена за българското семе.

Това се случваше през многото минали векове на натрупване и издигане на българската държава и нация. И цялата тази купчина от трупове на нашите достойни бащи, в наше име. А ние какво направихме с това богатство?
----------------------------------------------------------------------------------
Няма никакво значение как изглежда един престъпник, нито дали е образован или не, дали е красив или не, нито дали е богат или не - той си е престъпник. Когато, обаче, е "умен и красив", означава само едно - той е роден с кармата на измамник, подлец и професионален лицемер. Червей с човешко име.

Дарения-кредити-колекторски либерални бухалки! Мафия.

Николай Марков

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!