Либерал до крадеца и крадец до либерала - мила моя майнольо! Завършени отрепки

Младият и красив либерал Коцето Кръстев - Кредисимото никак не ме изненада, защото познавам стотици подобни екземпляри, в главите на които има само манджа с грозде. Нищо друго. Стойката на човек и неговото съдържание са две различни неща, но аз лично не упреквам тези нови гладници на нашето време, а държавата, която произвежда само и единствено престъпност. Тотална.
-----------------------------------------------------------------------------------
Такива като Коцето има хиляди пладнешки хайдути в България - като започнете от юпитата на царя и стигнете до всяка отрепка яхнала луксозен автомобил, която е неделима част от престъпната ни клоака. Либерал до крадеца и крадец до либерала - мила моя майнольо! Завършени отрепки.

Земята по която тъпчем е наша, благодарение на морални хора, наши бащи и деди. Те бяха унижавани, прогонвани и убивани, за да бъде заличен спомена за българското семе.

Това се случваше през многото минали векове на натрупване и издигане на българската държава и нация. И цялата тази купчина от трупове на нашите достойни бащи, в наше име. А ние какво направихме с това богатство?
----------------------------------------------------------------------------------
Няма никакво значение как изглежда един престъпник, нито дали е образован или не, дали е красив или не, нито дали е богат или не - той си е престъпник. Когато, обаче, е "умен и красив", означава само едно - той е роден с кармата на измамник, подлец и професионален лицемер. Червей с човешко име.

Дарения-кредити-колекторски либерални бухалки! Мафия.

Николай Марков

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...