Онуй с пяна на уста ни убеждава, че ще ни спасява. То, това, ако го срешна по тъмно, като нищо инфаркт мога да получа

https://www.facebook.com

Слушам и не вярвам на ушите си. Гледам и не вярвам и на очите си. Някакви същества, явно изтървани от заведения за превъзпитание на престъпници и на душевноболни, се вихрят по медиите и ни дават акъл. Не, че сме го искали, ама те го дават. Нищо, и че го нямат!

Онуй, карантинираното в зайчарника, с налудничав поглед, на два санта от предната камера и с пяна на уста ни убеждава, че ще ни спасява. То, това, ако го срешна по тъмно, като нищо инфаркт мога да получа от уплах, пък той смята да ни спасява. Може би пък ще ни накара чувалите за трупове да ги ползваме за маски, няма валат да стават, пари са давани! Заместник–управителят пък на БНБ нахилено ни обяснява, че сигурно ще се наложи да се вдигнат данъците на българите. В момент, в който всеки, който не е на държавна хранилка се чуди как изобщо ще оцелее в тази джунгла.

А върхът на наглостта е Ленчето Кремче, която със светнал от нездраво удоволствие поглед подкрепи Байдън и го разхвалява, като разбира се пропусна историята му и тези на близките му. Дори не отчете, че става дума за един дементен старец, който скоро ще започне да се изпуска в букваллния и преносен смисъл публично и в когото ще е копчето за ядрените оръжия на САЩ. Но пък типично за либерастите е, че получават душевен оргазъм при мисълта за триумфа на изтрещялите в световното и българско управление.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Де що е дебил, ментално ощетен цървул и турбоселяндур, са яко приветствани от подлогите на Сорос и Чичо Сам. Мазало да става навсякъде. Защото в мътна вода най-добре се лови риба.

Не мога да разбера как така здравият разум изчезна по света. Почти навсякъде. Танте Меркел, която покани „гости“, които да изнасилват германските жени, а скоро и мъже. Макрон, който по презумпция е изтрещял напълно. Байдън, който не помни и името си, но настоява да управлява света.

Здравият разум остана само в тези, които управляващите наричат „смръдльовци, тулупи, безделници и маргинали“. Дебилите и моралните уроди триумфират!

Затова лудите, лудите, те да са живи! Непримиримите, които вървят срещу стадото. Мислещите във вселени, на които умът не може да се затвори в клишета. Хората, за които душата и моралът са важни, а ценностите им традиционни. Тези, които осветяват пътя. И се борят срещу лудостта на света!

Елена Гунчева

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...