Успяха да уплашат хората и това, признавам, е истина!

Успяха да уплашат хората и това, признавам, е истина!

----------------------------------------------------------------------------------------

Според мен трябва да има спешна промяна в законодателството и съответно доказване всяка година на психическа годност на всички политици, които взимат решение за управлението на държавата. Не е нормално лица с видими психически разстройства и психопатии, да са водачите на нацията и само заради проведени политически избори, те да имат императивно право да решават всичко, независимо дали са годни за това.

----------------------------------------------------------------------------------------

Срещам хора с които общувам почти всяка седмица и виждам в очите им такъв страх от Ковид, че не съм сигурен дали от такъв стрес им е останал дори частичен имунитет. Всяването на паника от страна на правителството, както и от казионните им медии е чудовищно. Напълно разбирам политическите цели на тази поредна кампания, която ще отмине със същата скорост с която се появи не само у нас, но повредените психики ще останат негодни до края на живота си. Явно такива граждани на бъдещето са нужни на новия свят.

Преди около две години бях в болница и от смъртното отделение оживяхме само двама души - аз и един алкохолик. Последният, защото не му мисли много, а аз защото правех кавото лично смятам за правилно. Диагнозата на почти всички болни, включително и моята, бях изначално сгрешени и това се дължеше на тоталния хаос и некомпетентност в медицинските заведения, наречени болници. Именно заради това ни лекуваха по извънземен начин, макар, че "лечението" на повечето беше само с вливане на глюкоза, заради липса на какъвто и да е антибиотик за няколко поредни дни. Липсваше и всичко друго, каквото трябва да го има във всяка болницата! И по-възрастните, разбира се, не издържаха. Тогава нямаше Ковид, но труповете бяха много повече от днешната политическа пандемия - около 12 хиляди.

Болести е имало и ще има. По пътя си сме губили и ще губим много близки по различни причини. Повечето от съгражданите, които загубихме след като мафиоти ни демократизираха по европейски модел, умряха следствие от тоталния хаос и организиран финансов грабеж на държавата, а не от болести! И този геноцид продължава с невиждана ярост. В такива времена най-важно е да си запазим психиките, защото ако не успеем следва издаването на еднопосочния ни билет. Радвайте се и се веселете, господа, защото това са единствените неща, които само вие контролирате.

А на ББ и престъпната му компания - майната им.

Николай Марков

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...