Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бойко: Как не ви е срам, лъжливи сайтове! Не "отровни, а "смрадливи". Февруари, март, април ще изправя държавата

https://www.facebook.com/

кадър: Фейсбук/Бойко Борисов

Февруари, март, април ще изправя държавата! Това заяви министър-председателят Бойко Борисов във видео във Фейсбук. Той се обърна към последователите си в социалната мрежа с послание да не вярват на „лъжливите сайтове с вуву магиите и измишльотините“.

„Как не ви е срам бе?“, това повтори на няколко пъти Борисов. „Няма да бъде затваряна държавата!“, категоричен беше премиерът. Той обясни, че сега е ясно какво представлява коронавируса, за разлика от пролетта. „Здравите трябва да работят, заразените да се каринтинират, болните да се лекуват веднага“, обясни той.

По време на обръщението си, Борисов на моменти дишаше тежко и дори се разкашля.

„Надявам се скоро да съм сред вас. Силен съм, чувствам се достатъчно уверен да уверя хората да преодоляват вируса“, каза ще той. Премиерът не спести добрите думи за специалистите, които се грижат за него, като ги нарече „моите лекари юнаци“ и ги посъветва да „въртят“ различните антибиотици. „Вие знаете по-добре“, добави Борисов.

Той се изказа много остро към опонентите си, като коментира, че те не са „отровни“ (по аналогия с Отровното трио), а „смрадливи“.

Според Бойко Борисов срещу него е бил направен опит за пуч, който да завърши с установяване на президентска република. Този план обаче се бил провалил.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://petel.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!