Да се биеш с вещици по темата „балкански поток“ без да имаш смелостта да изречеш цялата истина те превръща в подлец

Ако хората не ви вярват, означава, че именно на вас не трябва да се вярва! Това е аксиома.

Зная как звучат думите ми, но това е скритата истина установена за вечни времена. Човешкото същество няма само първа и втора сигнални системи, а и много други. Отправям това послание към политици, кандидат политици, политикани и прочее лица, които имат подобни гастроентерологични проблеми. Когато сте родени или сами сте се превърнали в подлеци, това е изписано на чалата ви и няма нужда да се правите на теменужки. Вие не сте такива.

-------------------------------------------------------------

Ще ви дам пример:

Газовият поток, който се нарича руски, турски или балкански в зависимост от устата която го изрича, всъщност е германски поток - затова стана възможен. Изграждането му е продължаващ акт, който е започнал тайно и явно преди повече от десет години. Този поток е чисто политически проект и той е извън политическите възможности и конюнктура на турската или българската държави. Стратегическите проекти се официализират и финансират изцяло от стратегически фактори, а не от балкански или азиатски политически марионетки. Това е истината.

---------------------------------------------------------------

Да се биеш с вещици по темата "балкански поток" без да имаш смелостта да изречеш цялата истина те превръща в подлец. И това явление се отчита от всеки човек, независимо от неговото ниво на личен интелект, образователен ценз или качества. Както казах по-горе, трудно се лъже дяволът, много трудно.

Искате да сте лидери - говорете истината без страх.

Николай Марков

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...