Димитър Луджев разкри: Доган отдавна търси начин да отстрани Борисов

Бойко Борисов целува ръка на Ахмед Доган - дори снимката да е монтаж, това е реалността, смята Местан.

Пеевски има качества – носи всички характеристики на герберския модел

Делян Пеевски тръгна от царския комсомол, направи парите си в БМФ и пристанище „Варна“. След като го изгониха от ДАНС се залепи за ДПС, свърши огромна работа в държавния резерв, натрупа още добри пари, после се присламчи към банкера Цветан Василев, който го наричаше свой син. Явно, че има качества и носи всички характеристики на герберския модел – безскрупулност, агресивност, цинизъм, умение да контролира силовите структури на властта, да купува и продава политици. Всичко това впрочем е характерно и за Доган. Това заяви във видео интервю за „Студио Банкеръ“ проф. Димитър Луджев.

Вижте цялото интервю с Димитър Луджев тук:


В интервюто Димитър Луджев каза още:

Доган е значително по-умен, гъвкав и печен от Борисов. Борисов е полуграмотен страхлив човек.

ГЕРБ губят властта и се разпадат като НДСВ. А вождът им вече е спечелил народната омраза, както се случи с Костов, Софиянски, Царя. ГЕРБ не е партия, а клиентела.

ГЕРБ се превърна в инструмент на една нова генерация – хора без никаква обществена биография – като своя лидер, който 10 г. е бил в подземието, докато Първанов и Царя го избутаха за главен секретар на МВР.

Говорим за личности, изплували от сенчестите дълбини на обществото, чиято най-съществена характеристика е, че възприемат закона като бариера в полето – само тъпанарите се блъскат в тази бариера, а те, умните, минават покрай нея. За тези хора няма закон.

Филип Димитро какъв ли не беше: представител на България в ООН, посланик във Вашингтон, после Плевнелиев го четкаше и буташе, сега конституционен съдия. Винаги е бил опортюнист, един от нещастните случаи в българската история. Да твърдиш, че ГЕРБ спазва върховенството на закона, съблюдава медийната свобода и е довела страната до благоденствие, това е наглост, морална нечистоплътност. И не е само той, говорим за случайни хора без никаква професионална подготовка и обществена биография, които застанаха начело на държавата. Какво да говорим за вечно“гладуващия“ Едвин Сугарев или за агенти на ДС като Георги Марков.

Няма друга страна в Източна Европа, където да са се случвали такива чудеса. Да идват на вълни еднодневно родили се партии покрай някакъв спасител и да взимат властта. Това говори за особена инфантилност на голяма част от българския електорат. Лидерите, които избира един народ показват неговата годност за демокрация.

Източник: „Банкеръ“

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...