Шокиращата реалност на здравната ни система

Image may contain: one or more people and people standing, text that says '6-HT линейка CB3067HP б.H.T специално посвета една нощ с линейка и нас дежурство по време на COVID-19'

Шокиращата реалност на здравната ни система: Млад лекар с линейка опитва да намери болница за пациент с COVID. Линейката стига до болница, насочена от координационния център. Над 2 часа болницата отказва да приеме пациента, а болният в линейката чака…

Накрая младият лекар завършва с: "Липсва система. Добре, че ми е последен работен ден. От другия месец започвам работа в Щутгарт."

По-паметливите помнят, че през март премиерът Борисов обеща да се подготвим за евентуална есенна вълна. Резултатът е този - пълен хаос, дезорганизация, зле заплатени медицински специалисти, неспазване на правилата, стотици заразени лекари и мед. сестри.

Паралелно с това само за 12 месеца са раздадени близо 6 млрд. лв. на българските данъкоплатци за проекти на Путин и фирми около Борисов, свързани с м-ла "Хемус".

Ивайло Мирчев

 

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци:

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...