Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Марш в затвора! Бойко подарил BMW X5 MPower за 250 бона на Натали Трифонова! Блондинката се снимала с чекмеджето с евро и злато като застраховка?

Нова престъпна порция новини около Бойко Борисов – премиерът с „вълшебно чекмедже”, в което къта стотици хиляди евро за „спешни случаи”, е потрошил 210 000 лева за чисто ново BMW X5 M Power за най-актуалната си метреса, която смята да го заведе пред олтара – тв изкушението Натали Трифонова.

Това твърди ексклузивно пред Narod.bg колега на блондинката от bTV. Проверката ни показа, че цената на най-мощния „баварец” от серията е 207 583,33 лева без ДДС, като реалната стойност на автобижуто с платен данък добавена стойност набъбва до 249 100 лева!

Според източника ни Натали толкова е убедена, че ще стане г-жа Борисова, че свободно споделяла в коридорите на телевизията пикантни моменти от интимните си преживявания в спалнята на Борисов, призна читателят на Narod.bg.

Натали пред погледите на дружките си в телевизията се хвалела каква снимка пращала на тикнатия под домашен Covid арест премиер, за да го впечатли.

Извадка от официалния дилър на БМВ показва колко струва подаръкът на Бойко

В телевизията останали потресени от друга изцепка на евентуалната бъдеща съпруга на Борисов – Наталка, както я наричат приятелите й, на висок тон коментирала как супер джипът ѝ BMW X5 Power би платен с „кинти от шкафчето Бойко”, чуди се информаторът на Narod.bg.

Супер скъпото возило се ползвало както от Наталка, така и от майка ѝ и возело „много добре”.

Скандалните хвалби на повярвалата си метреса на премиера от СИК обаче продължават:

За да докаже пред журналисти и служители на bTV, че плейбой №1 на републиката в станалата печално известната с еврочекмеджетата си вила „Секвоя” в софийския кв. „Бояна”, синоптичката се перчела със селфита, на които позира, а отзад се вижда шкафчето, пълно с пачки евро по 500 и пистолета, категоричен е очевидецът пред Narod.bg. На изтеклите преди време снимки от вила „Секвоя” се видя, че шкафчето на Бойко е доста лакомо, като самия него – на фотосите бдителни репортери пресметнаха, че се вижда сумата от над 1,5 млн. евро в пачки по 500.

Русокосата хитруша направила снимките, за да може да заплашва властния си любовник, ако реши да я разкара, според собствените ѝ признания.

Евентуалният разрив между влюбените обаче бил невъзможен, радвала се 29-годишната великотърновка. Причината – 61-годишният Бойко така се бил оплел в любвните ѝ мрежи, че тя вече се оглежда за годежен пръстен. Изнаглялата блондинка дори с насмешка коментирала, че пенсионерите получават по 50 лв., докато тя получавала в хиляди пъти повече като награда на креватните си умения, смее се източникът на Narod.bg.

Бабата на Натали стана „Лекар на годината“ с рамо от Баце

Както първи предупредихме, бабата на Бойковата изгора – д-р Маргарита Ковачева, е била готвена да получи приза „Лекар на годината”. Невероятно, но факт – така и стана! bTV първо съобщи с особен патос, че бабата на новата водеща на предаването COOLt – Натали Трифонова, получила голямо признание от колегите си и станала „Лекар на годината“, макар и само във Велико Търново, не на национално ниво.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!