Марш в затвора! Бойко подарил BMW X5 MPower за 250 бона на Натали Трифонова! Блондинката се снимала с чекмеджето с евро и злато като застраховка?

Нова престъпна порция новини около Бойко Борисов – премиерът с „вълшебно чекмедже”, в което къта стотици хиляди евро за „спешни случаи”, е потрошил 210 000 лева за чисто ново BMW X5 M Power за най-актуалната си метреса, която смята да го заведе пред олтара – тв изкушението Натали Трифонова.

Това твърди ексклузивно пред Narod.bg колега на блондинката от bTV. Проверката ни показа, че цената на най-мощния „баварец” от серията е 207 583,33 лева без ДДС, като реалната стойност на автобижуто с платен данък добавена стойност набъбва до 249 100 лева!

Според източника ни Натали толкова е убедена, че ще стане г-жа Борисова, че свободно споделяла в коридорите на телевизията пикантни моменти от интимните си преживявания в спалнята на Борисов, призна читателят на Narod.bg.

Натали пред погледите на дружките си в телевизията се хвалела каква снимка пращала на тикнатия под домашен Covid арест премиер, за да го впечатли.

Извадка от официалния дилър на БМВ показва колко струва подаръкът на Бойко

В телевизията останали потресени от друга изцепка на евентуалната бъдеща съпруга на Борисов – Наталка, както я наричат приятелите й, на висок тон коментирала как супер джипът ѝ BMW X5 Power би платен с „кинти от шкафчето Бойко”, чуди се информаторът на Narod.bg.

Супер скъпото возило се ползвало както от Наталка, така и от майка ѝ и возело „много добре”.

Скандалните хвалби на повярвалата си метреса на премиера от СИК обаче продължават:

За да докаже пред журналисти и служители на bTV, че плейбой №1 на републиката в станалата печално известната с еврочекмеджетата си вила „Секвоя” в софийския кв. „Бояна”, синоптичката се перчела със селфита, на които позира, а отзад се вижда шкафчето, пълно с пачки евро по 500 и пистолета, категоричен е очевидецът пред Narod.bg. На изтеклите преди време снимки от вила „Секвоя” се видя, че шкафчето на Бойко е доста лакомо, като самия него – на фотосите бдителни репортери пресметнаха, че се вижда сумата от над 1,5 млн. евро в пачки по 500.

Русокосата хитруша направила снимките, за да може да заплашва властния си любовник, ако реши да я разкара, според собствените ѝ признания.

Евентуалният разрив между влюбените обаче бил невъзможен, радвала се 29-годишната великотърновка. Причината – 61-годишният Бойко така се бил оплел в любвните ѝ мрежи, че тя вече се оглежда за годежен пръстен. Изнаглялата блондинка дори с насмешка коментирала, че пенсионерите получават по 50 лв., докато тя получавала в хиляди пъти повече като награда на креватните си умения, смее се източникът на Narod.bg.

Бабата на Натали стана „Лекар на годината“ с рамо от Баце

Както първи предупредихме, бабата на Бойковата изгора – д-р Маргарита Ковачева, е била готвена да получи приза „Лекар на годината”. Невероятно, но факт – така и стана! bTV първо съобщи с особен патос, че бабата на новата водеща на предаването COOLt – Натали Трифонова, получила голямо признание от колегите си и станала „Лекар на годината“, макар и само във Велико Търново, не на национално ниво.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...