Студент към премиера: И ние не те харесваме, но рано или късно ще ни чуеш, няма да се правиш вечно на глух

С течение на времето, на г-н премиера ще му става все по-тежко, тъй като студентите неведнъж сме показвали силата си, неведнъж сме сваляли правителства. Рано или късно, и да иска, и да не иска, ще не чуе, няма да се прави вечно на глух. 

Това каза студент от протеста в София пред Станислав Балабанов по Телевизия 7/8 днес – на 113ия ден на протести срещу властта. 

big_dce

Едно послание към премиера. Той каза, че не ни харесва. Чувствата са взаимни, и ние въобще не те харесваме, и така ще си остане, независимо какво ще се случи, допълни студентът. 

Младият мъж уточни, че по-рано днес са блокирали кръстовището пред Рекстората на СУ, за да покажат, че студентите са сила, но ако нищо не се промени, са възможни и други форми на протест, като например окупации.

Междувременно продължава международният отзвук на случавщото се у нас. Редица авторитетни издания следят протестите срещу управляващите и публикуват изключително критични към властта в България материали.

В един от последните такива се посочва, че страната ни може да се окаже проблем за цяла Европа и да покаже двойните стандарти в Европейската народна партия, която иска да обвърже отпускането на европейски средства за пострадалите от COVID-19 държави с върховенството на закона. България обаче изглежда попада в “мъртвата точка” на ЕНП.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: http://onovini.eu/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...