Бойко е загубил и последните остатъци на сомоконтрола си, ако изощо някога е притежавал това качество

Не съм изненадан от клипа на премиера – Шут, с който участва в правителственото заседание на 28 октомври 2020 г. Този злощастен тип не за първи път демонстрира, че е Еверест в липсата на възпитание и обноски.

Бойко продължава да търси дивиденти в изблиците на просташкото си поведение. Той дори не се опитва да имитира някакво уважение нито към ортаците си, нито към опонентите си. Нямам предвид само стилистиката от записите на телефонните му разговори. Но последната словесна порнографска тирада на Шута показа ярко един нов щрих от пещерната му натура – неудържимата му злоба, неприкритата омраза, концентрирана и този път върху фигурата на държавния глава. Бойко е загубил и последните остатъци на сомоконтрола си, ако изощо някога е притежавал това качество. Не ми се занимава с мотивите, предизвикали примитивната ярост на Шута.

Не ми се занимава и с безкрайните му лъжи, които произнася дори и в рамките на един ден. Няма да търся и отговор на въпроса защо допуснахме и как стана така, че този първобитен екземпляр узурпира цялата власт и държавата. Имам съмнения, че този въпрос няма отговор. Или има, но той е твърде позорен за всички нас.

Любо Кольовски

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...