Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бойко е загубил и последните остатъци на сомоконтрола си, ако изощо някога е притежавал това качество

Не съм изненадан от клипа на премиера – Шут, с който участва в правителственото заседание на 28 октомври 2020 г. Този злощастен тип не за първи път демонстрира, че е Еверест в липсата на възпитание и обноски.

Бойко продължава да търси дивиденти в изблиците на просташкото си поведение. Той дори не се опитва да имитира някакво уважение нито към ортаците си, нито към опонентите си. Нямам предвид само стилистиката от записите на телефонните му разговори. Но последната словесна порнографска тирада на Шута показа ярко един нов щрих от пещерната му натура – неудържимата му злоба, неприкритата омраза, концентрирана и този път върху фигурата на държавния глава. Бойко е загубил и последните остатъци на сомоконтрола си, ако изощо някога е притежавал това качество. Не ми се занимава с мотивите, предизвикали примитивната ярост на Шута.

Не ми се занимава и с безкрайните му лъжи, които произнася дори и в рамките на един ден. Няма да търся и отговор на въпроса защо допуснахме и как стана така, че този първобитен екземпляр узурпира цялата власт и държавата. Имам съмнения, че този въпрос няма отговор. Или има, но той е твърде позорен за всички нас.

Любо Кольовски

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!