Борисов твърди, че е равен с всички пред закона. Къде ни е тогава шкафчето с пачките?

.
Бойко Борисов между крави, без шкафче с пачки и кюлчета

Бойко Методиев Борисов е един от най-младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Отгледалият го Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет

Бойко Борисов :–: Дългогодишен член на БКП :–: Необикновенните приключения на един мутро-комунист

Той е член на Българската комунистическа партия

Искате бъдеще?Осъдете комунизма

Бойко Борисов не пропусна да си запише точка в полето на кризисния пиар. Пусна в действие поредната опорка на съветниците си, като рече: “Законите са еднакви за всички, но явно с някои изключения - президентът Радев”.

Последва дълъг монолог, как видите ли, той спазва стриктно карантината, за разлика от президента. И като ученик-подмазвач пред строга учителка, явно не случайно изрецитира: “Затова в Брюксел говорят за борба с корупцията по високите етажи. С тези, които се имат за недосегаеми, че могат да правят всичко”. 

Ако министър-председателят реши да разрита неколцината слагачи около себе си, които явно му мътят главата с разкази за несъществуваща реалност, ще разбере, че хората очакват от него съвсем други неща. Като например да им се изповяда за снимките на онази “прекрасна госпожа” и  за чекмеджетата с пачките и златните кюлчета. Преди дни  разбрахме, че вече  го е сторил пред евроначалника си- председателят на ЕНП Донал Туск. Какво пречи сценката да се повтори. Все пак трябва да разберем, защо Бойко е в опасност, както разтревожено ни сподели Туск.   

Хората от кръга на Борисов са много, ама много наясно, че  “Чекмеджето” вече не е само символ на българската корупция на най-високо държавно ниво. То се превърна в съвременния аналог на досиетата от ДС. На онези смразяващи кръвта истини, от не толкова далечните мракобесни времена, без  чието осветяване ние нямаше как да мръднем и крачка напред в развитието си. За съжаление плодовете на тази уродлива част от историята ни, продължаваме да берем и днес. Същото е и сега - без истината за шкафчето на Борисов с милионите в него, няма как да продължим напред и на чисто. Няма да имаме моралното право да говорим за законност, ред, правила, справедливост.       

Да зовеш за равенство пред закона, когато не си дал никакво обяснение за пачките и златните кюлчета, е жалък опит да продължаваш да правиш всички българи на  идиоти. И разбира се, да потъпквш безогледно достойнството им. Борисов и дума не обелва за историите със скандалните записи, от които на бял свят излязоха чудовищни неща, като например това кой бизнесмен трябва да бъде “смачкан” и кой политик “изгорен”. Не казва нищо и за разследването “Барселона” и другата прекрасна госпожа - “Мис Бикини”, неясно къде изчезнала.

Така мълчеше за записите “Мишо Бирата” и  “Двете каки”... За жалост, списъкът със скандалните разкрития е доста дълъг, за да бъде пренебрегнат. Но хората на площада, освен, че зоват за “Оставка”,  питат над 100 дни за всичко това. Възможно е неговите съветници да го уверяват, че “тулупите” скоро ще се откажат, че забравят скандалите и гафовете. А и лавината от новини за коронавируса изтласква провалите - лични на Борисов и властта въобще на заден план.

Борисов днес призова всички да сме равни пред закона, както той го прави.  В такъв случай не е  ли редно и ние на свой ред, в името на равнопоставеността, да го попитаме: “Щом всички сме равни, къде ни е чекмеджето с пачки и  кюлчета?”.

Катя Илиева 

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://frognews.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...