Снимки показват, че Фандъкова лъже за успешен ремонт на столичен булевард

🚧Година и половина след основния ремонт на трамвайното трасе по бул. Константин Величков, то изглежда така – пълно с дупки, пукнатини, пропадания, оголени релси... сякаш не е било ремонтирано току-що и не са били похарчени 1.5 млн. лв. от нашите пари!
⚠Въпреки многобройните дефекти, Общината не си е мръднала пръста да изиска качествен #РемонтНаРемонта за сметка на изпълнителя, нито е предявила гаранцията. Дори не са съставени констативни протоколи за дефектите, за да може бъде защитен общественият интерес по съдебен ред и кметът за пореден път чака гаранцията на изпълнителя да изтече.
🤥Нещо повече, в официален отговор на питане на Борис Бонев, Йорданка Фандъкова открито лъже, че "всички дефекти и проблеми, които са констатирани, са отстранени от изпълнителя"‼ Вижте снимките и преценете сами дали казаното от Фандъкова е истина или поредната долна лъжа.
🛑София е управлявана от върхушка, за която е характерна опасна комбинация от некадърност и корупция. Само така можем да си обясним продължаващата пълна незаинтересованост на кмета да защити обществения интерес.
❓Ще се осмели ли тя някога истински да глоби частните фирми или хората в ръководената от нея администрация, допуснали това?
❓ Дали някога тя ще поеме реална отговорност за безбройните некачествени ремонти, освен втръсналата ни фраза "научили сме си уроците"?
(Без)действията на
Йорданка Фандъкова - Yordanka Fandakova
обричат София на невиждан досега #Застой - харчат се милиарди без да се решават проблеми, докато другите европейски столици ни задминават във всички възможни направления.
#СпасиСофия #Некадърници
-----------
💜Подкрепете работата ни за София с еднократно или месечно дарение тук: https://bit.ly/35xnIgH или през платформата Patreon: https://bit.ly/3id4Nv3

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...