Асен Балтов: Бойко е добре, Радев да върви под карантина?! Професоре, кажи за подкупа от 300 бона за кетъринга в „Пирогов”, има ли заподозрян?

Шефът на „Пирогов” проф. Асен Балтов шокира публиката с призова президентът Румен Радев, който е с отрицателни резултати от ковид-теста, да върви под карантина, установи Narod.bg. За да е пълен абсурдът, професорът се изцепи, че доказано заразеният с коронавирус Бойко Борисов е добре…

„Доколкото знам състоянието на премиера е стабилно, колегите от ВМА ще го лекуват”, обяви Асен Балтов в предаването „Здравей, България”.

Той коментира и свалената от РЗИ-София карантина на първите мъже в държавата.

„Виждате, че 5 дни от събитие до сваляне на карантината не са достатъчни. Трябват минимум 7 до 10 дни. Даже карантината трябва да е 10 дни за всички контактни от първа линия”, коментира проф. Балтов. „В рамките на 5 до 7 дни симптомите може да се скрият, да не ги хване дори PCR тест”.

„Президентът Радев ще се окаже, че е контактен от първи ред на президента Дуда, според мен трябва да е в 10-дневна карантина. Това е мое лично медицинско виждане”, заяви проф. Балтов.

Вместо личното си виждане с политически оттенък в полза на своя ментор Бойко Борисов, Narod.bg призовава проф. Балтов да обясни на цяла България докъде върви разследването за помията, която се предлага на пациентите в „Пирогов” от доставчика на кетъринг.

Дали вече се потвърди, че за да получи обществената поръчка, фирмата-концесионер е дала космическия рушвет от 300 хиляди лева и дали вече има заподозрян реципиент на сумата под масата, както твърдят източници на Narod.bg

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...