Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Пане Туск, Вие сте лъжец и позор за европейската цивилизация

https://www.facebook.com/TerminalniKolaji/

Четете интервюто на Туск, хора. Според него, Бойко ни пази от руснаците, които - респективно - организират протести, за да го свалят. Но идват избори и народът ще се произнесе (против, предполага се, руснаците и техните протести):

"Трябва да сме наясно, че политическият пейзаж в България е по-сложен и не е само конфликт между ГЕРБ и опозицията. Както знаете, Русия е много активна в България... през март ще стане напълно ясно каква е волята и какво и решението на българските избиратели".

Пане Туск, Вие сте лъжец и позор за европейската цивилизация, която тук отстояваме срещу вашия приятел Борисов, член на БКП, член на СИК и понастоящем човекът на Кремъл в България. Говорите неща, които знаете, че не са истина.

Време е да си се прибирате обратно в Полша, за да дебнете за жени, които евентуално биха искали да направят аборт. И после да ги горите на кладата.

А ЕНП да си събира подопечните мутри и да мести седалището си в Будапеща, като преди това назначи Орбан за шеф и Борисов за негов заместник по идеологическата част.

Християндемократи? Нямат нито страх от Бога, нито срам от хората. Чисти атеисти от съветската школа.

Evgenii Dainov

Доналд Туск - "Но в същото време ще бъде преувеличение да кажем, че ГЕРБ и Бойко Борисов са изградили авторитарен режим. Все още българската политическа система има своите механизми за контрол и баланс... Все още имаме свободни медии, които имат възможност да атакуват и критикуват правителството. "

Език мой, враг мой - все още, все още.

А бе малоумник - като изчезнат ли ще се сетиш, че има проблем? Тогава и да се сетиш, няма полза, освен да почетеш смъртта на демокрацията с едноминутно мълчание.

Тома Белев

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!