Пане Туск, Вие сте лъжец и позор за европейската цивилизация

https://www.facebook.com/TerminalniKolaji/

Четете интервюто на Туск, хора. Според него, Бойко ни пази от руснаците, които - респективно - организират протести, за да го свалят. Но идват избори и народът ще се произнесе (против, предполага се, руснаците и техните протести):

"Трябва да сме наясно, че политическият пейзаж в България е по-сложен и не е само конфликт между ГЕРБ и опозицията. Както знаете, Русия е много активна в България... през март ще стане напълно ясно каква е волята и какво и решението на българските избиратели".

Пане Туск, Вие сте лъжец и позор за европейската цивилизация, която тук отстояваме срещу вашия приятел Борисов, член на БКП, член на СИК и понастоящем човекът на Кремъл в България. Говорите неща, които знаете, че не са истина.

Време е да си се прибирате обратно в Полша, за да дебнете за жени, които евентуално биха искали да направят аборт. И после да ги горите на кладата.

А ЕНП да си събира подопечните мутри и да мести седалището си в Будапеща, като преди това назначи Орбан за шеф и Борисов за негов заместник по идеологическата част.

Християндемократи? Нямат нито страх от Бога, нито срам от хората. Чисти атеисти от съветската школа.

Evgenii Dainov

Доналд Туск - "Но в същото време ще бъде преувеличение да кажем, че ГЕРБ и Бойко Борисов са изградили авторитарен режим. Все още българската политическа система има своите механизми за контрол и баланс... Все още имаме свободни медии, които имат възможност да атакуват и критикуват правителството. "

Език мой, враг мой - все още, все още.

А бе малоумник - като изчезнат ли ще се сетиш, че има проблем? Тогава и да се сетиш, няма полза, освен да почетеш смъртта на демокрацията с едноминутно мълчание.

Тома Белев

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...