Свидетели сме на такъв огромен по мащаб национален и държавен упадък, че само последиците от удар от метеорит в центъра на България може да сравнява със случващото се в страната!

Свидетели сме на такъв огромен по мащаб национален и държавен упадък, че само последиците от удар от метеорит в центъра на България може да сравнява със случващото се в страната!

Бившият комунистически диктатор Тодор Живков беше с обвинение и със заплаха от затвор за направен външен дълг на страната в размер на 8 милиарда. Днешното престъпно мафиотско управление, признавано от ЕС като напълно демократично, увеличава със замах външния дълг на страната с 8 милиарда всяка година, без никакви наказателни процедури. Просто ей така, защото България се била развивала икономически без нито един гражданин да усеща подобен процес. Нещо повече, усещаме точно обратното - катастрофа.
----------------------------------------------------------------------------------
Такова трупане на всякакви дългове за стотици години напред освен престъпно е и напълно целенасочено. Поставянето на България на колене за цял век напред обрича страната на гибел и създава предпоставки за трансформацията й в неузнаваем вид. Аз напълно разбирам причините и целите на тази необратима трансформация, но съм длъжен да кажа днес, че това не са естествени процеси и възраждат нов етнически модел. На този модел е посветена днешната престъпна политика и обслужва при всички случаи небългарски интереси чрез сложна система от корупционни практики и други престъпни зависимости.

-------------------------------------------------------------------------------
Чисто исторически сме преминали през огън и вода и никой не е успял в най-пъклените си дела срещу българския гений. Точно в определено време вредителят се е сблъсквал с неща, които дори не е вярвал, че съществуват под краката му. Днес отчаянието е разбираемо за мен, както и бягството на хиляди хора от създадената престъпна и опасна среда за живеене, но утрешния ден не е днес. Ще се пречупи и поредния гръбнак на онези сили, които дръзват да бъдат търговци в нашия храм. Ще загубят и тази поредна игра на смърт. И ще загинат!

Не всичко на земята е в ръцете на вероломните.

Николай Марков

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...