Да си търсим правата в демократичния и независим български съд. Как звучи само, а? Отиваме в съда на Пеевски и компания и...

Поредният, но не и последен лекар, назначен по конюнктурни и политически причини за министър на здравеопазването, тази сутрин ни изпрати да си търсим правата в демократичния и независим български съд.

Как звучи само, а? Отиваме в съда на Пеевски и компания и всички проблеми са ни решени. Има само един малък, но съществен, според мен проблем, че българския съд и прокуратура не са нито демократични, най-малко независими институции. Всичко останало подлежи на дискусия, но тези неща не.

Искам да успокоя всички политици, олигарси, магистрати и прочее глутници участвали в престъпния преход, който заличи съдбите и животите на милиони невинни техни жертви. Няма нужда да се страхуват от българското правосъдие, защото такова за тях няма да има. Както нямаше и за милионите, които спукаха по шевовете гробищните паркове.

Бог за вас, господа, ще си остане по-високо от килимявката на Николай пловдивски, а Европа ще си бъде все така далеко, както сами го направихте
----------------------------------------------------------------------
Оставаме малък, но стегнат отбор в казана на ада наречен България, който ще ври и кипи, докато мазната пяна на възмездието изплува на повърхността и бъде механично отстранена. Това ще се случи, както и да се развият други важни събития. Неизбежно ще ви се случи, където и да се намирате скрити по света и у нас. По оня списък. Спазването на законите прави гражданите свободни, но не и нашите, поради обстоятелството, че властниците ни се изгубиха в превода и ще ни трябват други управници. Тези до тук, макар и да изглеждат като живи, са вече мъртви. Това са поискали от съдбата си на приказното балканско място и това ще получат по един или друг начин. Въпрос на време и извънсъдебна техника!
---------------------------------------------------------------------
За всичко останало, какво да ви кажа - носете си новите дрехи, пазете здравето си, радвайте се на живота, а лошите работи оставете на лошите хора. Ние и без друго загубихме мярката за добро и зло и ни остана само едно принципно и неизбежно решение: Каквото сабя покаже - напълно демократично и по европейски.
На зла круша - зъл прът.

Николай Марков

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...