Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Николай Нанков трафикант на Covid-19? Придворният клакьор го е предал на Бойко, който се отърка в US-дипломат? Зрее международен скандал!

https://www.facebook.com/

Зам. регионалният министър Николай Нанков призна, че е заразен с коронавирус. Клакьорът на хунтата, който всеки ден е рамо до рамо с Бойко Борисов, разкри новината от своята фейсбук страница, установи репортер на Narod.bg.

„Скъпи приятели, за съжаление след направен днес PCR тест получих положителен резултат за Ковид 19. Длъжен съм да ви информирам.

Към момента се чувствам добре и съм под карантина у дома, в интерес на здравето на всички, с които общувам“. Това написа във фейсбук профила си зам.-министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков.

„Тестовете направих не заради симптоми, а превантивно – от началото на пандемията се тествам редовно заради големия брой хора, с които работата ме среща всеки ден“, пише още той.

„Надявам се никой от контактните с мен да няма проблем! Пазете се и спазвайте стриктно противоепидемичните мерки!“, призова Нанков.

Narod.bg обаче припомня, че Никола Нанков е всеки ден в обкръжението на премиера. Младоженецът, за когото разкрихме, че е фен на платената любов, обикаля с джипа на Баце кравеферми и ракиджийници в опит за пиар на „достиженията на ГЕРБ”.

Новината за коронавируса, който евентуално Нанков е предал и на премиера, може да доведе до международен дипломатически скандал, след като по-рано днес Баце се срещна с американския заместник-държавен секретар Кийт Крач.

Кийт Крач на една ръка разстояние от Бойко, при това без маски… Ще пламне ли и мисията на САЩ с коронавирус?

Двамата, без маски, обсъдили придобиването на изтребителите F-16 Block 70 от България, с което ще бъдем поробени с нечовешки заеми, само и само САЩ да оставят Бойко да довърши мандата си.

Ако се окаже, че Нанков е заразил Борисов, който пък предал коронавируса на заместник-държавния секретар на САЩ, ни чака наистина сериозен дипломатически скандал.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!