Студенти от различни университети викат “Оставка” пред стълбите на Ректората на СУ

.
Студентите искат оставките на Борисов и Гешев на пореден техен протест

Студенти от различни университети от страната и чужбина викат “Оставка” и “Гешев е позор” пред стълбите на Ректората на СУ. Младите хора излязоха, за да покажат своята съпричастност към антиправителствения протест.
Те обясниха:  “Пеевски е подставено лице на една група. Дали са от ДС, или от друго сенчестото място, не е съвсем ясно. Това е една от причините ние да сме тук на протеста”, каза млад мъж. 

Негов колега допълни: “Всички революции започват, когато студентите излязат на улицата. Решихме да се организираме без подкрепа отвън, за да покажем каква е истината в България и какво е положението”. 

Студентка, дошла от чужбина уточни: “Когато дойдат изборите, трябва всеки да направи правилното решение. Тези избори ще имат значение. Ще влязат нови играчи, които ще променят играта. Не всичко е вечно. В прокуратурата трябва да има реформи. Борисов не върши работата си”. 

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://frognews.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...