Ако някои се боят от редовните избори, а Борисов се надява да се измъкне чрез тях като ги контролира, ще кажа, че има добро решение, при което надеждите на Борисов ще се стопят като ланския сняг

Image may contain: 1 person, eyeglasses, beard and closeup

Ако някои се боят от редовните избори, а Борисов се надява да се измъкне чрез тях като ги контролира, ще кажа, че има добро решение, при което надеждите на Борисов ще се стопят като ланския сняг. Ще ме попита някой кое е то. Ами ако новите политически сили, които ще бъдат четири решат да се борят докрай със статуквото решението съществува.

Силите на статуквото са 3, Герб, Бсп и Дпс. При новият парламент, която и да е от тях не може да състави правителство без подкрепта на някоя от новите парламентарни групи.

Ако тези нови парламентарни групи откажат да са патерица на статуквото, какво се получава.

Първата по брой парламентарна група получава мандата, четирите нови парламентарни групи отказат да участвуват и тя не успява да състави правителство, с втората се сучава същото.

На коя ще предложи мандата от новите парламентарни групи решава президента.

Във всеки случай една от тях го получава за последно.

Ако те се разберат помежду си и предложат на Бсп, да им стане патерица, като ѝ предложат социалното и здравното министерство, които са доста горещи картофи, Бсп ще е пред избора или приема или се отива на нови избори. Ако се отиде на ново избори се отива към служебно правителство от което Борисов умира от страх.

Ако Бсп приеме ще е патерица с малко влияние защото другата алтернатива е предсрочни избори.

Във всеки случай решенията на проблема са в ръцете на новите парламентарни групи, ако наистина те искат промяната.

Ако някоя от тях приеме да бъде патерица на статуквото, независимо с коя от Герб или Бсп, то тя ще бъде бързо залязваща звезда и ще се озове в ролята на сегашните националисти, които пяха песента, тя танцува само едно лято.

Peter Boyadjiev

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.facebook.com/peter.boyadjiev

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...