Narod.bg: ГЕРБ взима властта с изборна измама, измислена в Мексико през 1988 г. (ГОВОРИ ТОП ПОЛИТОЛОГ)

Повече от десетилетие хората на Бойко Борисов мамят народа със схема, изобретена преди 32 години от хунтата в Съединените мексикански щати

Хунтата ГЕРБ може и да държи властта с измами вече 11 години, но далеч не Бойко Борисов е измислил как да манипулира изборния резултат в своя полза. Далаверата с гласуването е изобретена през далечната 1988-а година от друга хунта – в Съединените мексикански щати.

Врътката разкри именит политолог само пред Narod.bg. Поради спецификата на темата нашият читател категорично настоя за анонимност.

„Не искам НАП, ДАНС, ГДБОП и още куп агенции да ми се изсипят в офиса, за да си отмъщават за мнението ми. Истината е, че ГЕРБ мамят по време на избори не само със заличаване на бюлетини.

Машинациите започват още далеч преди старта на всяка предизборна кампания с пускането на платени социологически проучвания, които са изгодни на Бойко Борисовата партия.

За пръв път през 1988 г. именно мексиканците се светват, че като манипулираш социолозите и надуваш процентите на дадена партия далеч преди вота и в самия ден на гласуване, хората масово пуксат бюлетина за „победителя“. С плащане за поръчкова социология постигаш и друг, много важен ефект – отчайваш феновете на опозицията, които изобщо не стигат до урните, просто защото вече всичко е решено, поне ако вярваш на новините, обясни политологът пред Narod.bg.

Точно такава платена социология плъзна преди ден с „новината” на „Барометър България”, че ако в момента се проведат избори за президент, Бойко Борисов би победил Румен Радев.

Според новата стъкмистика се очертавала „генералска“ битка с разлика от 4% между премиера от СИК Бойко Борисов с 24,2% подкрепа и настоящия държавен глава Румен Радев с 20,2%.

Това е чиста форма на манипулация, сериозните социолози признаха, че рейтингът на Борисов е сринат със земята, докато Радев държи стабилна и много сериозна подкрепа, подчерта източникът на Narod.bg.

Именно тази информационна война, която ГЕРБ повежда преди избори вече 11 години, водят до заграбването на властта. Тук трябва да споменем и „помощта” с подмяна на бюлетини, „загубването” на цели чували с вота на народа и ред други криминални схеми, прилагани от ГЕРБ.

Пред Narod.bg топ политологът припомни, че подмяната на избора на хората е изобретена през в Мексико, когато се провеждат първите уж демократични избори в историята на северноамериканската държава.

Преди 32 години в Съединените мексикански щати за първи път кандидатът на управляващата партия се сблъсква с активна опозиция от още две политически партии.

Изборите са опозорени от две скандални изключвания на компютрите на Централната избирателна комисия, за да се прикрие фактът, че по медиите в деня на вота се обявяват фалшифицирани прогнозни резултати за предстояща победа на управляващата хунта.

Резултатът е налице – избирателите на опозицията въобще не гласуват, защото разбират, че нищо няма да се промени, управляващата шайка отново е спечелила.

За капак хартиените бюлетини набързо са изгорени, за да не може да се направи насрещна проверка и измамата да остане недоказана.

Намирате ли прилика с реалността в България през XXI век, попита риторично читателят на Narod.bg?!

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...