НАП погна рекламодателите на Диков, Кулезич и Береану

Ето това се случва в държавата на мутрите, на които им пречат медии, представящи други гледни точки, а не тези на властта. Евроком е нискобюджетна малка кабелна телевизия, чието гледане се увеличи експоненциално, особено след като предаването на Кулезич започна да излъчва там. Гледаемостта е право-пропорционална на рекламодаването. Какво правят правителствените бухалки? Искат да ударарят хората, дръзнали да рекламират при непослушни медии! ГНУСНИ ГНИДИ-МУТРИ ВЪН! БЕТИНО ОТ СЕМ, ЩЕ ПРЪЦНЕШ ЛИ ПО ВЪПРОСА????!!!!

Tatiana Christy

 

Телевизия Евроком получи писмо, в което от НАП се настоява да бъдат изредени подробно рекламодателите в предаванията на Сашо Диков, Люба Кулезич и Владо Береану, които са известни със своята опозиционност. Въпреки че клиповете могат да бъдат видени от всеки на екрана, не са тайна, а също са част от блокове, които вървят не само в тези рубрики.

По същия начин дори в ревизионните актове на агенции, рекламиращи в 19 минути, ясно е изписано „вестникът” и „издаването на вестника”, не счетоводни аргументи, както би следвало, ако работеше администрация, а не бухалка, като мотив за несекващите 4 години без 2 седмици репресии срещу медията ни.

Законовият срок за ревизия е 3 месеца, плюс възможност за удължаване с 2.

Явно такъв е отговорът на властта на критиките в доклада на ЕК и в резолюцията на ЕП от последните дни за натиска върху малкото останали свободни медии.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://19min.bg/

https://svobodnoslovo.eu

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...