Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Narod.bg: Бойко от краварник разкри, че скоро почва ново крадене на 1,7 млрд. лв. (ВИДЕО + СНИМКИ)

Бойко Борисов се вслуша в критиките на Narod.bg и смени синята риза с жълт пуловер. Публикацията ни, че мутрата от СИК обикаля села и паланки с една и съща рица месец подред, явно е стигнала където трябва, защото преди минути премиерът демонстративно се появи в кравеферма на земеделец от Пловдивско с искрящо жълт пуловер.

Компанията му правеха управници, за които има обосновани съмнения, че участват във финансовите машинации на хунтата – земеделския министър Десислава Танева, облечена досущ като негов жълт пуловер, финансовия министър Кирил Ананиев и зам.-министъра на регионалното развитие Николай Нанков, дочу Narod.bg.

По време на обиколката Баце уж на шега си каза болката: „Имам три ризи и си ги сменям.. Беха написАли, че ходя се една и съща само…”, като коментар на факта, че и Деси Танева се е облякла в жълто точно като него.

„Сега ще кажат, че сме се наговор Или да се облечем еднакво”, изцепи се сикаджията, на което „операторът” зад камерата – уж напусналата Севделина Арнаудова, отвърна: „Вече го казаха в коментарите”, видя репортер на Narod.bg.

От кравефермата Бойко обяви и новината – че до декември ще падне ново крадене на 1,7 млрд. лева, които се отпускат уж за земеделските стопани.

Фермерът, който ги придружаваше в обиколката, послушно кимаше, защото очаква някой и друг лев за своите 400 крави и 15 000 декара земя, които обработва.

Според хвалбите на делегацията на хунтата 106 млн. са отишли за подпомагане на земеделието по ковид мярката. Фермерът, мигащ на парцали, се изненада и от друга новина – че ще се раздават и по 150 лева на теле.

Покрай виражите между кравите лъснаха още няколко „щедри подаръка” – от другия петък започват новите плащания по де минимис, похвали се Деси Танева. Властта дава 400 млн. лева повече по всички мерки в земеделието, компетентно обясни вярната министърка.

Малко преди да се появи в кравефермата и да раздаде 1,7 млрд. лева, примерът от СИК пусна следното съобщение на стената си във фейсбук, което предизвика хиляди подигравки:

Близо 30 000 фермери вече са получили средства по извънредната мярка за компенсиране на щетите в следствие на пандемията от коронавирус. 70 милиона лева са изплатени на хората по програмата.

България е държавата членка на ЕС, която инициира промени в регламента, които дадоха възможност за стартирането на тази извънредна мярка за компенсиране на загубите от COVID-19. За целта заделихме 106 милиона лева по три направления, с които помагаме на българските земеделци и преработвателите на земеделска продукция.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!