Narod.bg: Бойко от краварник разкри, че скоро почва ново крадене на 1,7 млрд. лв. (ВИДЕО + СНИМКИ)

Бойко Борисов се вслуша в критиките на Narod.bg и смени синята риза с жълт пуловер. Публикацията ни, че мутрата от СИК обикаля села и паланки с една и съща рица месец подред, явно е стигнала където трябва, защото преди минути премиерът демонстративно се появи в кравеферма на земеделец от Пловдивско с искрящо жълт пуловер.

Компанията му правеха управници, за които има обосновани съмнения, че участват във финансовите машинации на хунтата – земеделския министър Десислава Танева, облечена досущ като негов жълт пуловер, финансовия министър Кирил Ананиев и зам.-министъра на регионалното развитие Николай Нанков, дочу Narod.bg.

По време на обиколката Баце уж на шега си каза болката: „Имам три ризи и си ги сменям.. Беха написАли, че ходя се една и съща само…”, като коментар на факта, че и Деси Танева се е облякла в жълто точно като него.

„Сега ще кажат, че сме се наговор Или да се облечем еднакво”, изцепи се сикаджията, на което „операторът” зад камерата – уж напусналата Севделина Арнаудова, отвърна: „Вече го казаха в коментарите”, видя репортер на Narod.bg.

От кравефермата Бойко обяви и новината – че до декември ще падне ново крадене на 1,7 млрд. лева, които се отпускат уж за земеделските стопани.

Фермерът, който ги придружаваше в обиколката, послушно кимаше, защото очаква някой и друг лев за своите 400 крави и 15 000 декара земя, които обработва.

Според хвалбите на делегацията на хунтата 106 млн. са отишли за подпомагане на земеделието по ковид мярката. Фермерът, мигащ на парцали, се изненада и от друга новина – че ще се раздават и по 150 лева на теле.

Покрай виражите между кравите лъснаха още няколко „щедри подаръка” – от другия петък започват новите плащания по де минимис, похвали се Деси Танева. Властта дава 400 млн. лева повече по всички мерки в земеделието, компетентно обясни вярната министърка.

Малко преди да се появи в кравефермата и да раздаде 1,7 млрд. лева, примерът от СИК пусна следното съобщение на стената си във фейсбук, което предизвика хиляди подигравки:

Близо 30 000 фермери вече са получили средства по извънредната мярка за компенсиране на щетите в следствие на пандемията от коронавирус. 70 милиона лева са изплатени на хората по програмата.

България е държавата членка на ЕС, която инициира промени в регламента, които дадоха възможност за стартирането на тази извънредна мярка за компенсиране на загубите от COVID-19. За целта заделихме 106 милиона лева по три направления, с които помагаме на българските земеделци и преработвателите на земеделска продукция.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...