Истински комунист: Гоце Първанов пререди болни пенсионери пред кабинет по ортопедия (разказ на очевидец)

Георги Първанов още се смята за прекалено важен, за да чака по опашки пред лекарския кабинет

Осъдете комунизма и ВИЕ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Бившият президент изпревари пациенти с травми в ортопедията на МБАЛ „Сердика”

Бившият държавен глава Георги Първанов с агентурен псевдоним Гоце го подкара съвсем по комунистически, научи Narod.bg. Екс президентът прередил безцеремонно хроми пенсионери, чакащи пред кабинет по ортопедия в МБАЛ „Сердика”,

От управлението му на „Дондуков” 2 изминаха осем години, но бившият държавен глава продължава да ползва привилегиите, които му се полагат по закон – висока пенсия, безплатен офис, сътрудник, лична охрана и специализиран транспорт от НСО. Понякога 63-годишният политик и почетен лидер на отцепилата се от БСП партия АБВ обича да превишава правата си за сметка на обикновените българи, потвърди и „Уикенд” по разказ на очевидец.

Преди няколко дни бившият Първи се появи в частната МБАЛ „Сердика” сам, без охрана. Първанов се отправи към един от кабинетите по ортопедия. Президентът премина покрай множеството чакащи с най-различни травми и застана най-отпред.

Нищо във външния му вид не издаваше, че има нужда от неотложна медицинска помощ. Първанов невъзмутимо пререди останалите чакащи и хлътна в кабинета, а пререждането му отприщи вълна от гневни коментари. „Защо не ходи в Правителствена болница?”, възмущаваха се останалите пациенти с травми.

Бившият държавен глава предпочел частната болница заради модерни методите за диагностика на заболявания на опорно-двигателния апарат. Първанов е запален баскетболист и футболист.

Докато бе в голямата политика, той често се включваше активно в различни спортни прояви. Президентът имал стара травма от времето, когато ритал топка и с напредването на възрастта болежките му се обострили.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...