Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Елена Гунчева с писмо до политиците: Защо превърнахте България в обезлюдена Територия?!

.

Уважаеми слуги на НАРОДА, защо превърнахте Родината ми от райска градина в обедняла и обезлюдена Територия? Вие, които се клехте в Народното събрание и в Конституцията, забравихте българският народ, по чиито гърбове се изкатерихте до постовете.
Много от Вас не си спомнят какво са работили преди да станат депутати. Заслепени от лъскавите коли и магазини, от коктейлите и международните круизи, забравихте откъде тръгнахте, забравихте селата, в които живеят родителите ви, баби и дядовци, забравихте откъде идва хляба и как се гледат животни. 

Вие си повярвахте, че сте богоизбрани и забравихте бедните, забравихте българите, забравихте народа си, забравихте децата и старците. Покатерили се по стълбата на властта, решихте, че България е Ваша бащиния и можете да я продавате и предавате.

Кой от Вас дойде при народа си да попита преди да гласува безумните решения и закони?! Кой от Вас се спря да краде от народните пари? Кой от Вас рязко не забогатя, докопал се до заветния пост? Колко от Вас не са получили пари или влияние, за да гласуват срещу интересите на българите?

Самозабравили се политикани, продължавате да смятате, че държавата е Ваша, крадете и гласувате лобист- ки закони, нареждате роднините си навсякъде и смятате, че сте безнаказани.

Задавам Ви въпроса – ЗАЩО ПРОДАДОХТЕ НАРОДА СИ? И въпросът ми е към всички Вас – и леви и десни, и средни, и де песари и патриота ри….всеки един от Вас хвърли камък по българския народ и го докара до това унизително положение.

Старците да ровят по кофите за боклук и да нямат пари за лекарства, младите хора да бягат /да, думата е „бягат”, като от война или катастрофа/, оставащите тук едва да оцеляват.

Не Ви ли е срам като минавате в лъскавите си служебни автомобили покрай бедните пенсионери и протестиращите майки на деца с увреждения?

Или властта дотолкова е притъпила човешкото във Вас, че изпитвате единствено отвращение към тези, които нямат власт и пари?

Аз пък се отвращавам от Вас, защото освен власт и пари нямате друго, нищо човешко не е останало във Вас, лицемерието Ви не може да ме заблуди. Всеки един от Вас има възможност да направи нещо добро за народа си. Но не го прави! Предпочитате политиканстването и пресмятането на следващите избори, които отново ще Ви осигурят трапезата.

Българите искат НЕЗАВИСИМОСТ – НЕЗАВИСИМОСТ ОТ ВАШАТА КОРУПЦИЯ, АЛЧНОСТ, НЕКАДЪРНОСТ И ПРОДАЖНОСТ, НЕЗАВИСИМОСТ ОТ ВАСАЛНОТО ПОДЧИНЕНИЕ, В КОЕТО НИ ВКАРАХТЕ, НЕЗАВИСИМОСТ ОТ БЕЗУМНИТЕ ЗАКОНИ, КОИТО ГЛАСУВАХТЕ.

Българският народ има право на съпротива срещу Вашето безумие.

За да има свободна и независима България!

Бог да пази българският народ! Да живее България! 

Елена Гунчева

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://frognews.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!