Илиян Василев: Всичко ще прехвърлят като вина на Борисов и с радост ще прегърнат новия Вожд

Биографката на Борисов, някоя се Кръстева, до скоро в екипа на Мария Габриел, пророкувала, че наследникът на Борисов щял да бъде или Томислав Дончев или Андрей Новаков.

Да оставим настрана конкретните личности. Самата идея, че Борисов ще си избере заместник, който ще управлява България от негово име, и че ГЕРБ изобщо има печелившо продължение след падането на Борисов вероятно върви в комсомолските среди на управляващите. Единствената логика на сцепление на "остатъците" е да задържат позициите си в корупционните мрежи, защото влиянието и богатството им зависят от груповото им оставане на власт.

Големият проблем на ГЕРБ е че е лидерска партия, а ние не сме Северна Корея. Тук падне ли Ким Ир Сен, го замитат под килима на историята.

Борисов управляваше в най-щастливото време, след кризата, която го освободи от отговорност за щетите и във време на прекрасна глобална икономическа конюнктура. Той никога не е бил лидер за криза. Още по-малко посочените от "биографката" герберски политици.

С изхода на Борисов политика ГЕРБ приключва и като мисия и като ниша в политиката. Вече се вижда че отбора ГЕРБ издъхва и новобогатите от тази партия бързо ще си намерят нов отбор. Всичко ще прехвърлят като вина на Борисов и с радост ще прегърнат новия Вожд.

Илиян Василев, Facebook

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...