Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Адв. Хаджигенов: Борисов вече е паднал от власт, но само той не го знае

.

Борисов вече е паднал от власт, но само той не го знае. Това каза по БНР адвокат Николай Хаджигенов от ”Отровното трио”-лидер на антиправителствения протест.
"Не получихме никакви отговори от главния прокурор вчера, но и не сме очаквали да получим. Единствения отговор, който категорично получихме, ако някой си е задавал въпроса какво прави Гешев в стола на главния прокурор, е - арогантно невежество, граничещо с неграмотност", каза още адвокатът. 

Той посочи, че от близо 90 хиляди производства пред прокуратурата, по 9 хиляди от тях има внесени обвинителни актове: "Това означава, че изначално има 90% брак в работата на прокуратурата". Според Хаджигенов при отчетения спад на домашните кражби, с които главният прокурор се е похвалил пред комисията вчера, не е взет предвид тримесечният период, в който "всички бяхме под карантина и стояхме по домовете си - и крадците, и потърпевшите". Той беше категоричен, че спадът не се дължи на работата на прокуратурата. 

"На въпроса какво прави с борбата с корупцията Гешев, която е от кварталния милиционер до министър-председателя, там нямаме отговор изобщо. Такъв въпрос дори не е задаван. А корупцията е най-страшният бич и най-голямото престъпление у нас, но Гешев не го забелязва", коментира още адвокат Хаджигенов. 

Във връзка с предстоящото в петък Велико народно въстание, той заяви "Очаквайте неочакваното" и уточни, че четирима евродепутати, които не са от България, ще участват в протеста на 16-и октомври.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://frognews.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!