Бойко три пъти разпитван за чекмеджето с евро по 500, проверяват скандалните му телефонни разговори и Барселонагейт

Има три проверки, свързани с премиера. Това обяви главният прокурор Иван Гешев пред депутатите в правната комисия в Народното събрание. 

„Първата е за аудиозаписите по сигнал на Христо Иванов, за фотографа, снимал премиера и за това, което някои медии наричат „Къща в Барселона“, уточни държавен обвинител номер 1. 

„Публично известно е, че премиерът даде изявление за снетото му обяснение за т.нар. „къща в Барселона“. Никой не пита защо в Испания продължава толкова дълго разследването.

По другите две досъдебно производство и проверката за аудиозаписите и снимките, три пъти се е явявал като свидетел. Ако трябва ще му бъдат снети обяснения още 20 пъти. Нямаме притеснения.

Както знаете има действащ министър с обвинение, зам.-министър“, заяви Иван Гешев в отговор на въпрос на депутат от БСП.

Narod.bg пита – кога прокуратурата ще изнесе данни за резултата от проверките и дали въобще ще има резултат, или цялата тая димка е за да залъжат народа, че хунтата и премиерът от СИК ще понесат отговорност за цялата корупция, на която станахме свидетели пред последните 11 години?

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...