Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Мартин Карбовски: Писмо до Путин

Дядя Вова!

Прости ми, че те наричам така, но то е защото искам да дразня хората, които всеки ден ми напомнят, че твоята пропаганда е скапана и не плащаш добре.

Искам да те предупредя, че от България много демократични хора са се отправили към Москва, за да освободят твоя душманин Навални.

Това са опасни хора, непредсказуеми.

Те тука освободиха България от истински гнет, познат само отпреди 500 години.

Това са хора, много способни, които освободиха де що имаше за освобождаване в България и сега са тръгнали да освобождават де що има и при тебе несправедливости.

Сериозни хора, освободиха тука цялата свобода на словото, пребориха се с хидрата на цензурата и сега тук сияе демократично януарско слънце.

Тия са много опасни, казвам ти, сега са бедни, лошо платени и са познати единствено от времето, когато при нас руснаците на власт ги наричаха “интелектуалци”.

Същите са – само че сега се борят за демокрация на чекмеджетата.

Лозунгът им е – чекмеджета от всички страни – съединявайте се!

Тези хора имат големи успехи у нас – целта им е да няма само едно чекмедже, пълно със злато и евра – трябва за всеки едно такова чекмедже и за това тук вече успяха да

се преборят – ела да видиш.

Всеки българин има по едно такова чекмедже, засега пълно само с лекарства, но борбата продължава! Борбата не е свършила, да знаеш!

Борят се много тия хора, като богатири от руска приказка се борят и в борбата за демокрация богатеят като богатири. Борят се, примерно, за да не се крадат евросредства – успехите им са видни – не се краде нищо, само се ремонтира това, което вече е откраднато.

Метро, примерно, подпорни стени и други.

Ти, дядя Вова, не знаеш колко са опасни тия хора, дето се борят от нас за вашия Навални. Ми те са направили най-скъпата магистрала на света, добри са! По-скъпа от Норвежка магистрала я направиха и се пребориха за това.

Те освободиха България от историята й, затова сега казваме, че финладци са ни освободили от турско робство.

Същите те се пребориха за някакъв газопровод, но за него не се говори много, ти нещо да си чул??! Смятай колко са добри – това са най-добрите борци за свобода, money can buy. Много са добри.

Тук сега се борят срещу майка си и баща си, срещу тираните и феодалите, срещу лоша дума и зли очи (когато става дума за една власт, която вече ще навърши години, колкото ти беше президент). Много млада и обещаваща власт, с потенциал и бъдеще.

Така че, дядя Вова, много внимавай с нашите борци за демокрация. Те тука за такава демокрация се пребориха, че половината народ избяга, а другата половина мълчи и смята да умре тихичко.

Пълна победа беше това за нашата демокрация!

Пази се, дядя Вова, от тия хора – опасни са, да знаеш, ако те питат – не съм ти го казал аз!!!

Мартин Карбовски

Лентата. ком

https://www.lentata.com/page_20547.html

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: http://onovini.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!