Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Фейсбук „завря“ от възмущение заради насилието на ГДБОП над младо семейство

.

Социалните мрежи буквално „завряха“ от възмущение, след като стана ясно как ГДБОП са нахлули по погрешка в дома на младо семейство с бебе и са ги изтезавали.

Ето част от коментарите на политици и общественици за случая:  

Ивайло Мирчев:

ГДБОП влизат с взлом в апартамент с младо семейство и деца. Слагат им белезници, пускат електрошок на бащата, докато междувременно ги наричат "БОКЛУЦИ". След като осъзнават, че са направили грешка дори не се извиняват, а обясняват, че "мапса ги е довел тука".
Преди 15 месеца бившият вече шеф на ГДБОП заяви смело, че зад хакерската атака в НАП стои човек от Да, България. Все още чакаме "разкрития" по темата, но такива липсват, а думите му, изречени без каквито и да са доказателства остават да висят във въздуха и дават плод единствено за спекулации.
ГДБОП отдавна се използва за разправа с икономически и политически опоненти. Началниците ѝ се назначават с одобрението на Пеевски/Петьо Еврото и обслужват интересите им, преминавайки на предварителен кастинг в "Осемте джуджета". Вместо да служи за борба с организираната престъпност, тази дирекция е инструмент на тандема Борисов - Пеевски за контрол, сплашване на всеки, който реши да не се подчини.


Това трябва да се промени в 3 бързи стъпки:
1. Оставка на правителството.
2. Избори
3. ГДБОП и МВР да се освободят от капана на политически и престъпни зависимости.

Илиян Василев:

Гледам историята на боклуците от ГДБОП, които разбиват, бият, арестуват - тези хора дават ли си сметка, че с подобно поведение те не само губят обществена подкрепа, но се превръщат във враг на хората.
Е, не са ли мутри на власт?!
Закрилят престъпниците, които имат чадър от прокуратурата.
Оставка и на директора на ГДБОП, и на главния секретар.
Оставка на цялото мутренско правителство.
Вътрешната проверка ще отнеме много време, докато мине общественото недоволство и след това ще намерят някой "клошар" за виновник.
Това което най-много ме възмущава е обръщението "боклуци" на ГДБОПаджиите към непознатите. Така ги тренират и обучават - че навън хората са "боклуци" !!? Омразата като политика и средство на държавата срещу гражданите.
Истинските "боклуци" са във властта. Там където "боклуците" от ГДБОП не смеят да пипнат.

Ген. Атанас Атанасов:

След безобразиeто на МВР в “ Левски-Г” - София чакаме оставки на високо. Но! Съобщените откъслечни факти за проведената “операция” говорят за брутално неспазване на основни правила при планиране и провеждане на действия засягащи човешки права!
Парламентарен контрол няма, опозицията си трае!
Наложителен е “основен ремонт” на системата за сигурност!

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://frognews.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!