Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Narod.bg пита: Защо Христо Иванов не казва, че няма да се коалира с ДПС?

Христо Иванов на интервю в бТВ.

Изключително любопитно изказване направи съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванов в интервю за бТВ в неделя вечер, видя Narod.bg.

На въпрос на водещата Мария Цънцарова с кого има намерение да се коалира, ако влезе в парламента на следващите избори, Христо Иванов, като уточнява, че коалиция с ГЕРБ, без значение с Борисов или без, не може да има, изброява:

„Сега много лесно ми е да ви кажа едно нещо – аз в момента, в нито една от тях – Цветан Цветанов, Слави Трифонов, Мая Манолова, Корнелия Нинова – не виждам партньор за демонтажа на този модел.“

Кадър: бТВ

Narod.bg пита: защо Христо Иванов изпуска само един политически субект, а именно ДПС? 

Да не би да има намерение да се коалира точно с Движението за права и свободи?

Narod.bg припомня, че отдавна се говори за игра на Христо Иванов с ДПС. Според запознати дори прословутата акция на „Демократична България“ в т.нар. Летни сараи на Доган в Росенец е измислена от самия Ахмед Доган.

Narod.bg се опасява, че „Да, България“ на Христо Иванов може да стане втората „Атака“, която също привидно уж се бореше срещу Доган, но в крайна сметка Волен Сидеров стана златен пръст при управлението на БСП и ДПС. Чрез „Атака“ ДПС успя навремето да хване доста стабилно количество гласове от патриотичния вот, а дали сега чрез „Да, България“ не иска да си дръпне и от демократичния вот?

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!