Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Правителството рязко завива на ляво към корените си

Бойко Борисов - един от най-младите комунисти в България (член на БКП още на 18-годишна възраст), комсомолски секретар и член на БКП, майор от УБО, отгледан от полковник от МВР, напуснал системата на МВР в зората на 90-те години, за да остане партиец

Правителството рязко завива на ляво. Бойко Борисов, като всяка посредствена интуитивна мутра върви по пътя с най-слабо съпротивление, за да запази властта. Повлича след себе си партията и държавата, надува социалния елемент и все повече се тоталитаризра.

За първи път чувам да се бори икономическа криза с пари на калпак! То не бяха детски надбавки, то не бяха 50 лв към пенсиите и други подобни, дадени от бащицата в импулсивна проява на щедрост! Огромни суми за стимулиране на бизнеса остават не усвоени поради абсурдни критерии..

За първи път чувам в условия на икономическа криза, да не се съкращава администрация, да не се намалят заплати в обществения сектор, а точно обратното!

Едновременно Герб окупират всички постове в държавата. Бетонират се, за да издържат в бъдещите "лоши времена" за тях.

Тези грешки ще направят кризата в България по-тежка и продължителна.

Валентин Стоянов

Ето и реакция на Клеър Дайли (евродепутатът от Ирландия) за това, че Александър Йорданов нарече резолюцията за България "комунистическа."

Бойко Борисов :–: Дългогодишен член на БКП :–: Необикновенните приключения на един мутро-комунист

75% от ръководителите на "дясно"-комунистическата ГЕРБКП са бивши леви комунисти – начело с лидера си

Комунистите в ГЕРБ са повече от БСП!

"Това показва колко отчаяни трябва да са някои български политици щом прибягват до опорката -- "те всички са комунисти", много смешно."

„It is really showing how desperate some of the Bulgarian politicians must be if they are resorting to the "theу‘re all communists" story, very funny.
All the very best,
Clare“

Tatiana Christy

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!