Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Дончев да знае: Той започна като охрана на Живков и ще завърши като охрана на Пеевски

.
Борисов разказва - Дончев попива...

На вицето Томислав Дончев много му харесва да минава за мозъка на сегашното управление. Не че е трудно, но все пак иронията не трябва да се възприема толкова сериозно.
Днес решил да е актуален: „Финансирането (по европроекти) не може да бъде ограничено вследствие на политически скандали“. И продължава: “Европейско финансиране може да бъде ограничавано и може да бъде спирано по много конкретни причини и те са свързани с дефицити, пропуски в системите за управление и контрол”.

Че кризата в България е политическа няма никакво съмнение. Скандалите с премиера Борисов също са политически, защото е лидер на ГЕРБ – това е повече от ясно.

Но същите скандали са и криминални. Например пълното с милион евро и златни кюлчета чекмедже, до които лежи пистолет. Финансовите машинации около къщата в Барселона също си е криминале, от което Тарантино може да произведе много секс, мафиотски интриги и драматичен финал…

Милиардните кражби от обществени поръчки и на европейски пари, които главния прокурор Гешев отказва да разследва, са тежки престъпления. Както и получаването на многомилионни подкупи от министър и премиер по линия на хазарта.

Да не говорим за моралната деградация, която отвращава всеки нормален човек, ако наистина държи да е такъв.

Един въпрос към Томислав Дончев: От кого и с какво трябва да е зависим човек, за да слуша следното: „Недоволни винаги ще има и щом могат да си изразяват недоволството, значи има демокрация. Сегашните демократи, техните родителите, тогава ни смазваха. Дори един виц не можеше да кажеш за Бай Тошо или срещу партията. За вицове арестуваха“, на язовирна стена в Габровско и да кима като тигърче на задното стъкло на Лада... Как се дефинира подобно поведение?

А хората са умни и с чувство за хумор, въпреки усилията на управлението да се справи с усмивките и интелигентността.

Два свежи вица.

След като разбрал за 29-те милиарда, отпуснати на България от ЕС, Борисов, доволен си купил ново, по-широко нощно шкафче.

Какъв тъжен завършек на политическата кариера на Борисов се задава. Започна като охрана на Живков и Симеон II и ще завърши като охрана на Доган и Пеевски...

Дончев, да се срамуваш е човешко.

Фрог нюз

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://frognews.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!