Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Преходът към демократично общество в България продължава неуспешно вече 32 години! И ще продължи.
Основната причина за този неуспех е

Преходът към демократично общество в България продължава неуспешно вече 32 години! И ще продължи.
Основната причина за този неуспех е поставянето под пълна зависимост на всички политици и ключови лица от стройна мафиотска Система, изградена още през 90-те години. Смениха се много фигури от ъндърграунда, но Системата се развиваше и усъвършенстваше всеки ден и това продължава до днес. Всеки, който търси изход или решения чрез правене на политика у нас е обречен или поставен като нов елемент от този престъпен октопод.
-----------------------------------------------------------------------------
Мафиотската система в България е по-сложна и далеч по-развита от италианските форми на организирана престъпност. Може смело да се каже, че италианците учат някои неща от нашите, а не обратното и ако ви се струва преувеличено, означава, че нищо не знаете за българската организирана престъпност. Същата, която съвсем скоро беше политически покровителствена и публично защитена от трибуната на Европейският парламент. Схващате ли!?
----------------------------------------------------------------------------
Политика у нас всяка забравете!
Първо тя трябва да стане свободна и демократична, а след това всичко останало. Разбирам илюзиите на голяма част от така наречената интелигенция без които тя не може да съществува, но въображението е едно, а фактите и познаването на процесите съвсем друго нещо.

В този смисъл по-голямата част от мислещите хора са болни от невежество и резултатите от тяхната дейност са меко казано трагични. Съвсем закономерно.
Имаме проблем с тежка мафия, не с политици!
Последните са тъпаните върху които трябва да се бие, но не и главата на октопода. Те не са дори и пипалата му, нежели нещо съществено. Проблемът е много сериозен, защото продължи прекалено много години и това даде възможност за натрупване на огромни престъпни капитали употребявани за антидържавни дейности. Всеки българин трябва да направи свои избор и според възможностите на личния си интелект е добре този избор да не е само политически. Нека внимаваме какво ще поискаме за пореден път, защото ни е обещано, че ще ни се даде. И ще ни се даде.
Да внимаваме.

Николай Марков

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.facebook.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!