Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Властта пак ухажва предизборно с 50лв. Сачева: Не ми е минавало през ума, че купуваме гласове с детски добавки – Ченалова превежда шегите на Сачева

Не ми е минавало през ума, че чрез социалните добавки могат да се купуват гласове, това е неморално. Това се пошегува в студиото на Нова телевизия социалният министър Деница Сачева.

Властта продължава да ухажва предизборно, като развързва още повече кесията. ”Предлагаме да няма подоходен тест и за помощта за 1 и 8 клас. Предлагаме помощта да стане 300 лева, а не 250 лева, както е в момента”. Това обяви социалният министър Деница Сачева в студиото на сутрешния блок на Нова телевизия.

Това ще струва още 398 милиона на държавата. Така, според нея ще започнат родителите да се осигуряват на реалните си заплати, а не на минимални суми, за да могат да вземат пари от държавата. Сачева сподели, че е чувала от много места, че щом някой плаща данък на държавата, ще взима от нея. На въпрос дали децата един ден ще изплащат кредита, взет за детските си, министърът категорично заяви, че това няма да се случи. Припомняме ви, че вчера стана ясно, че детски ще бъдат давани на всяко дете от началото на 2021 година.

Ченалова превежда Сачева: Аз те докарах до състояние на мизерия и безнадеждност и не ми пука дали ще оцелееш

Деница Сачева:"Надбавките за децата и 50-те лева към пенсиите ще се осигурят от заемите, които теглихме"

Виктор Николаев:"Значи, ще дадем детски надбавки от заем, който ще плащат същите тези деца?"

Д.Сачева:"Не, ако българите спрат да крият доходите си и плащат по- високи социални осигуровки"

Ето това е истината за държавната политика- държавата не стимулира българските граждани и вместо грижа им осигурява санкции.

Или казано простичко: " Аз те докарах до състояние на мизерия и безнадеждност и въобще не ми пука дали ще оцелееш.Ти ме лъжеш, криеш доходи и не пълниш хазната, но аз ще те заробя със заеми, които пак ти ще плащаш....и така до края на този неблагодарен народ"

ОСТАВКА!БЛОКАДА!

Румяна Ченалова, Фейсбук

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: http://onovini.eu/

https://frognews.bg/

https://www.facebook.com/chenalova.rumyana/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!